Aktorė E. Jackaitė valgo ką nori ir kiek nori

Klaipėdos dramos teatro aktorė Eglė Jackaitė gali lengviau atsikvėpti. Baigėsi jos darbų teatre sezonas. Savo laiko nešvaistanti veltui moteris džiaugiasi, kad galės pailsėti. Ji duoda patarimus, kaip išlaikyti dailią figūrą, ir aiškina, kodėl nebepasirodo televizijos ekranuose. Apie visa tai – „Bendraukime“ reporterės Gretos Kondrataitės interviu.

„Aš pati esu savo laiko šeimininkė“, - sako aktorė E. Jackaitė.<br>R. Jurgaičio nuotr.
„Aš pati esu savo laiko šeimininkė“, - sako aktorė E. Jackaitė.<br>R. Jurgaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jun 10, 2013, 10:56 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:37 PM

- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Atostogauju. Praeitą savaitę Kaune suvaidinom šį sezoną paskutinį spektaklį ir iki rugpjūčio teatre atostogos. Žinoma, turiu įvairiausių renginių - vestuvių, jubiliejų, tačiau apskritai šiuo metu daug daugiau laisvalaikio! Mėgaujuosi tuo, mat šis teatrinis sezonas buvo gausus darbų.

- Kodėl jūsų nebematome televizijos ekrane?

- TV projektai ateina ir praeina, jau esu ir vedusi laidas, ir dalyvavusi dainų, šokių projektuose, visa ta patirtis yra man tikrai brangi. Į įvairiausias TV pokalbių laidas esu nuolat kviečiama, bet šiuo metu dažniausiai atsisakau. Tiesiog toks mano sprendimas…

- Ar atrandate laiko draugams, sau, šeimai?

- Aš pati esu savo laiko šeimininkė. Tam, kas man svarbiausia, visada laiko surandu, kaip gi kitaip? Tiesa, draugės, vakarėliai toli gražu nedažnas reikalas – prioritetas yra šeima.

- Kokie planai šiai vasarai? Kur planuojate atostogauti?

- Gyvenu prie pat jūros, orai pastaruoju metu puikūs. Tad gera būti čia, Lietuvoje. Yra planų išskrist į kitą šalį, pakeisti aplinką, įkvėpti kitokio oro – matysim, gal rudeniop, kai pas mus atvės.

- Šiuo metu labai sparčiai merginos ir moterys laikosi dietų. Koks jūsų požiūris į jas? Ar tenka laikytis pačiai?

- Dietų niekada iki šiol laikytis neteko. Neneigsiu – man labai svarbi mityba, sveikas maistas. Jau antri metai visiškai atsisakiau mėsos ir alkoholio, o valgau nedidelėmis porcijomis, nes daug ir nesinori.

- Kaip išlaikote tokią gražią figūrą? Pasidalinkite patarimais!

- Ačiū. Pirmiausia esu dėkinga mamai ir tėčiui – jų genai, gal ir senelių... O šiaip geriu nemažai vandens, ypač ryte, prabudus šilto vandens su himalajų druska. Negeriu po valgio, negeriu tikros kavos (kartą per dieną pasimėgauju tirpia kava su pienu). Jei atvirai – valgau ką noriu ir kiek noriu – tiesiog įsiklausau į savo organizmą.

Beje, patinka važinėti dviračiu – vaikutį į darželį ir iš jo vežioju.

- Ko palinkėtumėt „Bendraukime“ skaitytojams?

- Mylėkite save! Branginkite gyvenimą! Mokėkite džiaugtis! Būkite dėkingi! Ir kuo daugiau šypsokitės! Gyvenimas – spalvų gama – tamsias spalvas keičia šviesios ir atvirkščiai. Drąsiai priimkite gyvenimo iššūkius, o jei suklupsite, tikėkite – viskas praeina, po audros būna giedra.

Visi turime šansą būti laimingais ir bet kada, kol tik esame gyvi galime keisti situacijas. Nieko nėra neįmanomo, tėra tik musų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. Sėkmės ir išminties visiems!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.