Vaizdo registratorius demaskavo kaimyną skundiką

„Savivaldybės klerkai dirba pagal draugų iškvietimą?“, – su tokiu klausimu į „Bendraukime“ kreipėsi klaipėdietis Timūras, manantis, kad Klaipėdos viešosios tvarkos pareigūnai šoka pagal jo kaimyno dūdelę.

Vaizdo registratorius užfiksavo kaimyną ir viešosios tvarkos specialistą.<br>Timūro nuotr.
Vaizdo registratorius užfiksavo kaimyną ir viešosios tvarkos specialistą.<br>Timūro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 4:42 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:53 PM

„Kelis kartus mano mašina viename Klaipėdos kiemų buvo bausta už tai, kad ne taip pastatyta – už valytuvo buvo užkišamas įspėjamasis lapelis. Nors jokių taisyklių aš nepažeidinėjau. Aš neiškenčiau ir pastačiau vaizdo registratorių, kad pamatyčiau, kas tai daro. Pasirodo – mano kaimynas!

Kaimynas pirmame mano namo aukšte yra įsirengęs kavinę ir skundžia mane savo pažįstamam Vigandui Jablonskiui, kuris dirba Klaipėdos savivaldybes Viešosios tvarkos skyriaus vyriausiuoju specialistu. Mano mašina, pagal jį, trukdo lankytojams pamatyti baro iškabą“, – rašė Timūras.

„Savivaldybės specialistas darbo metu randa laiko atvažiuoti ir atlikinėti policininko funkcijas“, – piktinosi klaipėdietis.

„Bendraukime“ susisiekus su Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistu V. Jablonskiu, šis patvirtino, kad du kartus išrašė baudą Minijos g. 132 esančio namo kieme. „Tačiau tikrai nesu minimo žmogaus draugas. Pats kelis kartus važiavau pro tą vietą ir pamačiau, kad automobilis stovi neleistinoje vietoje – ant žolės. Todėl sustojau ir išrašiau baudą. O kad tas žmogus man tiesė ranką sveikintis, tai čia jo reikalas“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.