Po darbo užsienyje manekenė pailsi Rumšiškėse tarp vyšnių

Neigiami daugelio Lietuvos modelių agentūrų atsakymai nesustabdė Gabrielės Gutauskaitės noro noro siekti savo svajonės. Manekenė jau antrus metus važinėja po pasaulį ir bando užkariauti mados podiumus. Ją kalbina Greta Kondrataitė.

Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jun 25, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:35 AM

– Papasakokite, kada pradėjote domėtis modelio karjera, kada buvo jūsų pirmieji žingsniai ant podiumo?

– Pirmieji mano žingsniai ant podiumo buvo septyniolikos, tačiau pomėgis fotografuotis – įgimtas. Modelio  karjera susidomėjau  būdama vos keturiolikos, tačiau tuo metu dar buvau per jauna kelionėms ir fotosesijoms. 

– Kokių 5 dalykų savo karjeroje nekeistumėte?

– Neįkainojamos patirties, pažinčių, galimybės keliauti, džiaugsmo grįžtant namo. Esu laiminga taip, kaip yra, nes manau, kad taip ir turi būti .     

– Kaip manote, kodėl neįtikote Lietuvos modelių agentūroms?

– Pirmas kastingas buvo, kai man buvo keturiolika, tačiau tuo metu  buvau per jauna, neatitikau ūgio standartų. Po metų nuotraukų agentūroms siųsti nebereikėjo, jų atstovai susirado mane  per „Facebook“, visgi po pirmojo  nesėkmingo kastingo mano ego buvo per daug įžeistas, kad galėčiau  pasirašyti sutartį su Lietuvos agentūra. 

– Kiek laiko trunka jūsų darbo diena?

Įvairiai. Paprastai ji prasideda apie 8 val. ryto, baigiasi 8 val. vakaro. Prieš porą savaičių teko fotografuotis iki pusės keturių ryto, todėl sunku apibrėžti tikslų laiką. 

– Kaip mėgstate pailsėti nuo darbų?

– Po sunkios darbo dienos  dievinu  tiesiog išsidrėbti lovoje, įsijungti tėvelių laikų  muzikos  ir susiskambinti su šeima. Pokalbis su mama  – man geriausias poilsis. 

– Koks mylimiausias jūsų kraštas, kur dažniausiai atostogaujate?

– Kadangi savo profesijos nelaikau darbu, galima sakyti,  atostogauju jau antrus metus vis kitam pasaulio kampelyje. Nors jau antrą vasarą išpuola taip,kad savaitę praleidžiu Ibizoje, visgi mylimiausias kraštas – mamytės sodas, kur galiu tiesiog atsipalaiduoti nuo oro uostų, lagaminų, tampymosi, triukšmo, žmonių.   

– Ar jūsų valgiaraštis griežtas, ar dažnai pasilepinate saldumynais?

– Labiau mėgstu sūrius patiekalus, tačiau neatsispiriu guminukams ir medaus tortui. Dietomis ar kalorijų skaičiavimais savęs nevaržau.  Po kelionės į Kiniją stengiuosi nevalgyti mėsos, tačiau tuo pat metu dievinu greitą maistą, taigi su dietomis per daug nedraugauju. Kartais mėgstu pasidaryti iškrovos dienas, o rytais atsigaivinu vandeniu su citrina. 

– Ar turite širdies draugą?

– Taip. Su Tautvydu esame daugiau negu pusantrų metų ir planuojame išbūti dar  n kartų tiek pat. Jis ir mama – didžiausia priežastis  grįžti į Lietuvą. 

– Koks jūsų hobis?

– Hobis – kelionės, naujos pažintys, kitų kraštų gamtos tyrinėjimas. 

– Kokie jūsų tolimesni jūsų planai?

– Antradienį  grįžtu į Lietuvą, reikia padaryti visas seniai planuojamas fotosesijas ir vasarą praleisti savo gimtosiose Rumšiškėse tarp vyšnių, kartu su mylimuoju. Na, o rugsėjis dar toli, manau, vėl kelsiu sparnus į užsienį. 

– Palinkėjimas skaitytojams.

– Ypač internetiniams komentatoriams linkiu daugiau dėmesio skirti sau, siekti savo tikslų, būti tolerantiškiems ir nuomonę reikšti tose temose, kuriose nusimanote. Bučkis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.