„Pinup Girls“ dainininkė S. Šermukšnytė pataria, kaip suvilioti vaikiną

Seksualiosios merginų grupės „Pinup Girls“ dainininkė Simona Šermukšnytė pasakoja, kokios dovanos geriau nedovanoti, kas tėra tuštybė, ir pataria, kaip suvilioti vaikiną.

„Meilė yra gyvenimo varikliukas“, – sako S. Šermukšnytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Meilė yra gyvenimo varikliukas“, – sako S. Šermukšnytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Auksėja

Jun 27, 2013, 8:40 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:06 AM

– Ką tau reiškia muzika?

– Muzika – labai reikšminga mano gyvenime. Su ja prasideda ir pasibaigia mano diena. Tiesa, būna kartais, kad norisi pabūti visiškoje tyloje.

– Didžiausia išdaiga, kurią esi iškrėtusi?

– Visada buvau gana geras vaikas ir mamai labai daug problemų nekeldavau. Tiesa, paauglystėje retkarčiais mėgdavau pabėgti iš pamokų ar pramiegoti papildomas pamokas.

– Dovana, kurios tau geriau nedovanoti?

– Visko, kas susiję su vorais. Tai gyviai, kurių paniškai bijau. O šiaip aš viską mėgstu ir mielai priimu dovanas, nesvarbu, ar tai būtų materialus dalykus, ar mielas laiškelis ant popieriaus skiautės.

– Kas tau yra meilė?

– Žinoma, kad tai yra pagrindinis kiekvieno žmogaus varikliukas. Ne tik kalbant apie vyro ir moters santykius, bet apskritai apie meilę. Ji gali būti beribė ir aplankyti mus bet kurioje situacijoje. Jei žmonės nuolat „kalbėtų“ vienas kito meilės kalba, sukurtų ne tik idealius santykius, bet ir taptų geresniais žmonėmis.

– Kas tau yra prabanga?

– Prabanga yra būti savimi ir nesistengti tapti kažkieno nevykusia kopija. Prabanga – kai visi artimi ir mylimi žmonės yra sveiki ir laimingi. Prabanga gyvenime yra kiekviena diena, nes niekada nežinai, kokią staigmeną tau gali iškrėsti rytojus.

– O kas tau yra laimė?

– Oj, laimė mane aplanko dažnai ir įvairiose situacijose: per koncertus, namuose, saulei šviečiant. Laimę galima įvardinti labai įvairiai, svarbiausia, kad mokėtume viskuo džiaugtis.

– Kokius dalykus vadini tuščiais?

– Savęs paties kėlimą ant pjedestalo, įnoringumą, nesiskaitymą su kitais žmonėmis, sugadintą požiūris į materialius dalykus ir dirbtinį, silikoninį grožį.

 – Patarimas panelėms: kaip suvilioti vaikiną?

– Būkite tokios, kad prie jūsų visada norėtųsi prieiti. Manau, kad mergina visada turi būti susitvarkiusi, pasitempusi, pasipuošusi šypsena ir spinduliuotų vidine charizma. Jei būsit puiki pašnekovė, linksma ir simpatiška mergina – vaikinai neatlips. Svarbiausia – „neperdegti“.

 – Ko palinkėtumėte skaitytojams?

– Džiaukitės vasara, nes mes jos turime vos varganus 3 mėnesius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.