Knyga atskleis, kaip vyrui suvilioti savo paties žmoną

Giedrius Švetkauskas kol kas labiau buvo žinomas kaip seminarų Lietuvoje ir Latvijoje organizatorius. Tačiau vedusio dviejų vaikų tėvo mintis ir laiką pastaruoju metu turi užvaldė rašoma knyga „La Flower Effect“. Ji atskleis, kaip suvilioti savo žmoną ir padaryti ją laimingą.

Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jul 18, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:55 PM

– Papasakokite plačiau apie savo knygą „La Flower Effect“?

–  Knygos veiksmas vyksta Kanadoje, Toronto mieste. Pagrindinis herojus Thomas Lumiere ketina atkurti abiems džiaugsmą teikiančius kupinus meilės santykius su žmona. Kartu atskleidžiamos įvairios asmenybės transformacijos tame kelyje. Knygoje bus epizodas ir apie vyriškos kompanijos diskusiją bare apie moteris, seksualinės energijos valdymą, savęs, kaip vyro, suvokimą savo moterų draugijoje.

– Kaip gimė mintis rašyti šią  knygą?

– 2012 m. užsimaniau sportinio automobilio, gero, brangaus. Kad jį nusipirkčiau, reikėtų daug atiduoti savo gyvenimo laiko, bent jau keletą metų. Tai mažiausiai, o gal ir daug daugiau. Paklausiau savęs – man jį pirkti ar jį turėti? Iš to ir atėjo mintis parašyti elektroninę knygą, kurioje būtų populiarinamas tas automobilis ir mainais susitarti su gamintoju, kad už pasiektus rezultatus gausiu tą automobilį. Užsibrėžiau tikslą, kad per 3-4 mėnesius tas automobilis bus pas mane.

Tačiau supratau, kad viskas ne taip paprasta. Ir tada, lygiai prieš metus, aš pradėjau praktikuoti metodą 7P0 (ritmologijos mokslas). Per metus įvyko kapitalinis sąmonės remontas.  Pasaulis, kurį matome, yra šešėlių pasaulis. T.y. viskas, ką mes matome, – namus, automobilius, produktus, žmones, net ir pavienius medžius mieste, kurių dar neiškirto žmonės, yra tik žmogiškų minčių atspindys, kurios „iš kažkur“ ateina. Juk prieš užsimanant pavalgyti ateina mintis, kad norite valgyti. Taip su viskuo.   Šios metodikos pagalba atlikau daug darbo su savo ego, pavydais, baimėmis ir visais kitais dalykais, trukdančiais minčiai tiesiog materializuotis švariai.

Taigi atradau savo paslėptą talentą.  Per tuos metus pasižiūrėjau į faktinius savo gyvenimo rezultatus ir pamačiau, kad man natūraliausiai ir geriausiai sekasi kurti santykius su savo žmona ir vaikais. Net gyvenimo būdą per keletą metų pertvarkiau taip, kad kuo daugiau galėčiau laiko būti su šeima, matyti, kaip mano vaikai auga. O tada jau pastebėjau kitus ženklus.

Mėgstu dovanoti žmonai gėles. Tai vienas iš esminių dalykų, padedančių man augti santuokoje su savo pasirinkta moterimi. Todėl ir „Flower Effect“ – „Gėlės efektas“. Ir paradoksas, kad tas automobilių gamintojas išleidžia automobilį kurio pavadinime figūruoja žodelis „La“, ir man ateina suvokimas, kad knygos personažas bus prancūziškos kilmės kanadietis, knyga tampa „La Flower Effect“.  Tokia ta „La Flower Effect“ idėjos atsiradimo istorija.     

– Kam skiriate savo knygą?

– Knyga rašoma anglų kalba ir bus parduodama elektroninėse parduotuvėse. Nuojauta sako, kad pirks moterys ir duos savo vyrams skaityti.

– Atskleiskite, tai kaip vyrui padaryti savo žmoną laimingą?

– Visų pirma, reikia teisingai išsirinkti, kad būtų kuo didesnis suderinamumas ir būtų lengviau ją daryti laimingą. O tada jau reikia tiesiog daryti ją laimingą. Kai yra noras, atsiranda ir suvokimas bei būdai.  Reikia suvokti, kad bendri principai, nusakantys vyrų ir moterų santykius, yra geri, jei žiūrint į Žemę iš kosmoso ir matant tuos 7 milijardus žmonių. Bet kai nusileidi į mikro lygį, kur yra tik vyras ir moteris, pora, tai prasideda dviejų žaidimas, kuris visada yra unikalus, kaip ir šokis – vyrui šokant su viena moterimi, šokasi vienaip, šokant su kita – jau kitaip. 

– Kiek moterų jau padarėte laimingas?

– Vieną dieną laiminga, kitą dieną jau gali būti nelaiminga, jei vyras pamirš, kad moteris kaip gėlė – auga, skleidžiasi, nepuoselėjama ir be dėmesio vysta. Kuriu santykius su pasirinkta moterimi, savo žmona.  

– Palinkėjimas skaitytojams.

– Kad įsiklausytum į save ir leistum vykti asmeninio gyvenimo įvykiams. Kai paprašai, gyvenimas viską duoda ir veda, kur žmogus gali atsidurti  – savo laimingesnio gyvenimo link. Tam gali sutrukdyti tik nuosavas protas su savo baimėmis, įsitikinimais, ego išraiškomis. Tik protas nutraukia srautą, kurio tekėjimas jaučiamas smegenyse.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.