Kankynė Vilniuje: iki autobusų stotelės - 16 minučių pėsčiomis

Kryžiokų ir Balsių rajonų gyventojai jau nebežino, ko griebtis, kad Vilniaus valdžia atkreiptų į juos dėmesį. Kryžiokų gyventojai jau daugiau kaip 10 metų Vilniaus miesto savivaldybės prašo paleisti viešąjį transportą per jų tankiausiai apgyvendintą teritoriją. Birželį buvo paskelbta, kad ir vasaros sezonu ir kitu metu visą dieną bei visais reisais važiuos pro stotelę „Balsių mokykla“, bet atėjus nesulaukė žadėto autobuso maršruto.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 11:56 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:20 AM

„Bendraukime“ jau rašė, kad Kryžiokų gyventojų prašymai dėl autobuso gula į šiukšlių dėžę. Dabar gyventojai išplatino vaizdo įrašą, liudijantį, kad iki artimiausios autobuso stotelės Žaliųjų ežerų gatvėje kai kuriems gyventojams reikia eiti 16 minučių.

„Šiuo keliu per dieną pirmyn atgal praeina tūkstančiai Kryžiokų ir Balsių gyventojai. Ir šiuo keliu laisvai galėtų važiuoti 76-ojo autobuso maršrutas visais reisais visą dieną visomis savaitės dienomis“, – tikina Vilniaus valdžios dėmesio laukiantys gyventojai.

Kryžiokų gyventojai prašo per jų tankiausiai apgyvendintą teritoriją visais reisais, visomis savaitės dienomis nukreipti 76 autobusų maršrutą Ateities g. – Sakališkės – Bireliai nuo stotelės „Verkių Riešė“ šiomis gatvėmis: Ragučio g., Balsių g., Bubilo g., Kryžiokų sodų 7-oji g., Užpalių g., Žaliųjų ežerų g., Sakališkių g., Pagubės g., Sakališkių g., Birelių g.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.