„YouTube“ sensacija: lietuvio blogą seka šimtai tūkstančių paauglių

Dažnai sakoma, kad interneto amžiuje kiekvienas gali turėti savo 15 minučių šlovės. Tik ne lietuvio Edvino Navicko atveju, kuris tinkle „YouTube“ žinomas kaip „The3dvinas“. Paauglio vaizdo dienoraščiai tokie populiarūs, kad dažnas jų sulaukia daugiau nei 200 tūkst. peržiūrų.

„The3dvinas“ dėsto savo nuomonę aktualiomis temomis ir atsakinėja į savo gerbėjų klausimus, nevengdamas nei paaugliško žargono, nei keiksmažodžių.<br>Stop kadras
„The3dvinas“ dėsto savo nuomonę aktualiomis temomis ir atsakinėja į savo gerbėjų klausimus, nevengdamas nei paaugliško žargono, nei keiksmažodžių.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-21 16:30, atnaujinta 2018-03-01 20:00

„The3dvinas“ dėsto savo nuomonę aktualiomis temomis ir atsakinėja į savo gerbėjų klausimus, nevengdamas nei paaugliško žargono, nei keiksmažodžių. O kiekvieną jo vaizdo įrašą palydi šimtai komentarų.

Kartais „The3dvino“ siužetuose, nufilmuotuose jo kambaryje, pasirodo ir kviestinių personažų. Antai viename jų prisistatęs „The3dvinas“ baksteli pirštu į greta stovintį bičiulį ir sako: „Iš karto norėčiau pasakyti, kad jis yra „p***ras“. Šis meta rūstų žvilgsnį ir vaizduoja „The3dvino“ užpuolimą peiliu. Šis siužetas peržiūrėtas 225 tūkst. kartų.

Kitame vaizdo įraše paauglys dalija patarimus, kaip tapti dainininku. „The3dvinas“ siūlo balso stygas lavinti druska ir susiverčia į burną puodelį druskos. Vaizdo įraše matyti, kaip jį supykina. Šis vaizdo įrašas peržiūrėtas 127 tūkst. kartų.

Viename savo įrašų Edvinas sako, kad ateityje norėtų tapti radijo laidų vedėju. Paauglių auditorijai akivaizdu, kad nei iškalbos, nei populiarumo jam netrūksta.

Socialiniuose tinkluose žaviesi ir seki kokį nors asmenį? Rekomenduok jį mums ir skaityk apie jį portale lrytas.lt! Savo pasiūlymus siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.