Lėtas ir neįsiutęs senukas Kaune vairuotojus gąsdino važiuodamas prieš eismą

Ketvirtadienį Kaune lrytas.lt skaitytojas užfiksavo neįtikėtiną ir šiurpą keliantį vaizdą. Islandijos plente, kuris yra greitkelio A1 dalis, prieš eismą važiavo baltos spalvos automobilis. Jis palengva, bet drąsiai yrėsi prieš mašinų srautą ir išgąsdino ne vieną per Kauną greitkeliu lekiantį vairuotoją. Eismo taisyklių pažeidėjo motyvus suvokti sunku. Kas privertė žmogų taip elgtis?

Daugiau nuotraukų (1)

Zigmantas Merliūnas

Sep 27, 2013, 12:53 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:50 PM

Prisigretinus prie šio automobilio pastebėta, kad jį vairuoja garbaus amžiaus asmenybė. Galima spėti, kad šis vyras kelyje praleido ne vieną gyvenimo valandą, tačiau kodėl tada jis važiuoja taip tarsi kaimo laukuose - kur noriu ir kaip noriu... Šio lėto ir neįsiutusio senuko vairavimas atrodė savižudiškas.

Pasirodo, kad mirtiną pavojų kelyje gali kelti ne tik jauni ir pašėlę bukagalviai, tačiau ir garbaus amžiaus sulaukę veteranai.

Ar nevertėtų Susisiekimo ministerijai ir policijai pagalvoti apie garbaus amžiaus vairuotojų įgūdžių patikrą? Juk vairavimo stažas nebūtinai reiškia, kad žmogus gerai orientuojasi kelyje ir sugeba laikytis taisyklių, nekelia grėsmės visuomenei.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.