Neįprastą priemonę išbandęs vyras pamiršo prastą kūno kvapą

„Erika, tu nepatikėsi!“ - kartą paskambinęs kursiokas, geras draugas pribloškė mane džiugiu, energingu šūksniu. Pamaniau, kad kažkas tikrai gero nutiko. Gal rado merginą arba sužinojo, kad važiuoja į Ameriką stažuotis. Kas gali 20-metį perkopusį jaunuolį taip nudžiuginti?

Daugiau nuotraukų (1)

Erika

2013-11-15 15:41, atnaujinta 2018-02-20 08:35

„Atsikračiau smarvės!“ - išpyškino jis. Ir vėl ragelyje tyla. Laukė, ką atsakysiu. „Kaip tai padarei?“ - nepatikliai paklausiau. Ir man tas klausimas buvo aktualus! „Truputį keista, bet su valgomąja soda“, - jau kiek susigėdęs prisipažino jis.

Jis viską detaliai papasakojo, kaip prieš kelias savaites pradėjo eksperimentą – kas rytą prausėsi vietoj dušo žėlė naudodamas valgomąją sodą, kaip kaskart tikrindavo kvapus – pažasčių, pėdų. „Jos nebesmirda!“ - negalėjo atsistebėti jis.

Negana to, kad maudydavosi, jis su valgomąja soda ėmė plauti savo kambarį ir net skalbti skalbinius. „Viskas kvepia, tarsi niekada nebuvo naudota!“ - kursiokui vėl grįžo entuziazmas.

Nors atsargiai, bet ir aš nutariau patikėti šiuo draugo eksperimentu. Nusipirkau valgomosios sodos. Už 500 g pakelį sumokėjau apie 2 litus. „Užteks ilgam“, - ironiškai pagalvojau, bet idėjos neatsisakiau.

Stovėdama duše, pačiupau žiupsnį sodos, ištryniau tarp delnų ir išmazgojau pažastis. Įtryniau dar žiupsnelį ir soda ištryniau pėdas. Nusipraususi nieko ypatingo nejaučiau – normalus švaros pojūtis. Tą dieną specialiai į paskaitą važiavau dviračiu.

Vakare manęs laukė siurprizas. Mano palaidinė ties pažastimis kvepėjo dezodorantu, o kojinės šiek tiek nešė sportbačiais, tačiau prakaito nė trupučio neužuodžiau. Nuoširdžiai sakau – nustebau. Nesitikėjau, kad toks paprastas dalykas kaip valgomoji soda gali taip realiai įveikti prakaito kvapą.

Nusiprausiau su soda ir vakare. Paskui ryte vėl pakartojau eksperimentą. Rezultatas tas pats – atrodo, kad palaidinė, ryte papurkšta dezodorantu, visą dieną kabėjo spintoje.

Jau mėnuo, kai taip prausiuosi. Sodos pakelis tik dabar pradėjo tuštėti.

Vėliau jau ir dušo žėlė nebenaudojau, visą kūną ištrindavau soda ir nuprausdavau vandeniu.

Jei kenčiate nuo prakaito kvapo ir nežinote, kaip jo atsikratyti, labai rekomenduoju pabandyti praustis su valgomąja soda.

Net mano dermatologė, kurios paklausiau, ar nepakenksiu odai, nuramino – soda nekenksminga. Nebent, žinoma, jūsų oda itin jautri ar problematiška. Tuomet būkite atsargūs. Bet šiaip tai visiems rekomenduoju – išbandykit. Tai pigu ir gerai veikia!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.