Internautai plyšta juokais: URM choras dainuoja apie pirmininkavimą ES

Socialiniuose tinkluose it virusas plinta Užsienio reikalų ministerijos darbuotojų „choro“ kūrinys, skirtas paminėti Lietuvos pirmininkavimo ES pabaigą.

Socialiniuose tinkluose URM darbuotojų daina prilyginama mokyklos fakultatyvo ar šimtadienio kūrinėliui.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Socialiniuose tinkluose URM darbuotojų daina prilyginama mokyklos fakultatyvo ar šimtadienio kūrinėliui.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 3:38 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:36 PM

Specialaus renginio metu daugiausia iš ministerijos darbuotojų moterų sudarytas choras sudainavo primityviomis frazėmis persunktą garsiosios ABBA dainos „Thank you for the music“ perdirbinį. Jo renginio metu klausėsi prezidentė Dalia Grybauskaitė ir kiti aukšti svečiai.

D.Grybauskaitės veidas neišdavė, ką ji mano apie ministerijos choro saviveiklą, tuo tarpu internautai plyšta juokais. Socialiniuose tinkluose šis kūrinys prilyginamas mokyklos fakultatyvo ar šimtadienio kūrinėliui.

Kūrinyje skamba tokios frazės kaip  „pusmetis ilgas – sunku jį į dainą sudėt“, „sūriai ir atšvaitai tiko labai, o mums teliko tik tezių kalnai“ ir panašios banalybės.

Kviečiame ir jus išsakyti savo nuomonę komentaruose.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.