Šiaulietis metė iššūkį internete plintančiam nusigėrimo žaidimui

Šiauliečiai metė iššūkį internete sparčiai plintančiam pavojingam jaunimo nusigėrimo žaidimui, žinomam kaip „Neknominate“. Pastarojo žaidimo esmė – kuo neįprasčiau ir greičiau išgerti išgerti pusę litro alaus, viską nufilmuoti, patalpinti internete ir mesti iššūkį savo draugams. Aktyvūs šiauliečiai nutarė pasipriešinti tokiam interneto virusui ir vietoj alkoholio pasiūlė išgerti... litrą pieno.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 1:24 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:15 AM

Iššūkio esmė – vienu užsivertimu išgerti litrą pieno. Šiaulietis tokią užduotį atliko sporto salėje ir patalpino vaizdo įrašą internete.

Vaikinas tikisi, kad jo pavyzdys bent jau Lietuvoje privers kitaip pažvelgti į pavojingus alkoholio - žaidimus skatinantį „Neknominate“.

„Neknominate“ dalyviai nusifilmuoja, kaip vienu įkvėpimu išgeria pilną bokalą alkoholinio gėrimo (dažniausiai tai – alus ar sidras) ir perleidžia estafetę kitam žmogui ar žmonėms. Iššūkį priėmęs asmuo per parą turi atlikti tą patį, o nutraukę grandinę viešai pažeminami.

Pasaulyje sparčiai plintanti nauja interneto beprotybė „Neknominate“, manoma, nusinešė mažiausiai keturių žmonių gyvybes.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.