Jaudinantis vaizdelis: vienas poelgis pakeitė benamio gyvenimą

Tai vaizdas, kurį pamatysime ne kiekvieną dieną. Portalo „Youtube“ kanalo „MagicofRahat“ kūrėjas yra pagarsėjęs neeiliniais pokštais visiškai nepažįstamiems žmonėms. Tai dažniausiai priversdavo žiūrovus juoktis, tačiau prieš kelias dienas patalpintas įrašas privertė ne juoktis, o stengtis suvaldyti ašaras.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas

Mar 10, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:45 PM

Kaip ir įprasta, jis iškrėtė pokštą, tik šįkart jis buvo kiek kitoks. Benamis, vardu Erikas, kaip ir kiekvieną dieną prašė išmaldos. Jis net nenutuokė, jog prie jo priėjęs vaikinas pasiūlys jo gyvenimą pakeitusį loterijos bilietą. Benamiui loterijos bilietą pasiūlęs vaikinas teigė, jog bilietas yra laimingas, tačiau jis pats nežino, kokia suma yra laimėta, tad pasiūlė jam išsigryninti laimėtą sumą artimiausioje parduotuvėje. Vaizdo įrašo pradžioje idėjos sumanytojas išduoda, jog bilietas iš tiesų yra nelaimingas, o parduotuvės kasininkas yra „sąmokslo“ dalyvis.

Benamis, kartu su vaikinu atėjęs į parduotuvę, išgirsta šokiruojančią žinią iš kasininko: laimėta suma - 1000 dolerių! Erikas negalėjo tuo patikėti, jis klausė, ar tai tikrai ne koks pokštas, tačiau abejonės dingo, kuomet jis rankose jau laikė savo laimėjimą.

Bet čia dar ne pabaiga. Atrodytų, jog gavęs tokią sumą, benamis įsidėtų ją į kišenę ir padėkojęs kulniuotų iš parduotuvės. Tačiau jis laimėjimu norėjo pasidalinti ir su jam „laimingą“ bilietą įteikusiu vaikinu, bet pastarajam atsisakius priimti pasiūlymą dalintis, benamis Erikas nesulaikė ašarų. Jis teigė, jog per visą savo gyvenimą nėra gavęs tokios nuostabios dovanos.

Istorija tuo nesibaigia. Įrašas per 5 dienas sulaukė daugiau nei 12 mln. peržiūrų. Taip pat atidaryta sąskaita, kurioje bet kas gali paaukoti pinigų, jog padėtų pagerinti Eriko gyvenimą. Per kelias dienas surinkta milžiniška 34 tūkst. dolerių suma.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.