Suviliojau moterį jau žinodamas, kad ją paliksiu

Nuo meilės nerandančio vienišiaus - iki savimi pasitikinčio viliokio. Tokį kelią nuėjo Eidminas Zaksas. Vaikinas dalijasi savo gyvenimo patirtimi ir dalija patarimus, kaip suvilioti moterį.

Viliojant moterį yra du etapai - trauka ir komfortas.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Viliojant moterį yra du etapai - trauka ir komfortas.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Godauskaitė

Mar 13, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:35 AM

- Eidminai, neseniai išleidai knygą „Suviliok moterį“. Kaip gimė idėja ją parašyti?

- Nuo 14 iki 22 metų praktiškai visą laiką buvau vienišas. Vis tikėjausi, kad vieną dieną atrasiu tą vienintelę, nors iš tiesų mano padėtis buvo beviltiška. Tačiau vieną vakarą skaičiau Dariaus Čibonio knygą „Svajonės link“ ir joje atradau klausimą, kuris apvertė mano gyvenimą 180 laipsnių: „Kas būčiau, ko siekčiau, jei žinočiau, kad tikrai pavyks?“ Galvojau ir supratau, kad užsiiminėju antraeiliais dalykais, nesiekiu to, kas man yra svarbiausia – sukurti nuostabius santykius. Nuo to viskas ir prasidėjo.

- Kas vyko vėliau?

- Baigęs trečią kursą nutraukiau studijas ir pradėjau mokytis viliojimo meno. Vienatvė buvo didžiausias mano gyvenimo skausmas, norėjau jį panaikinti. Taigi pradėjau ieškoti informacijos, kasdien ėjau į gatvę ir bendravau su merginomis, žiemą praktikavausi pažinčių portaluose, lankiau greitųjų pasimatymų renginius, naktinius klubus, ieškojau bendraminčių, vasarą iš Vilniaus kėliausi gyventi į Palangą. Žodžiu visas mano gyvenimas, nuo ryto iki vakaro, išskyrus karate treniruotes, tapo atsakymo paieškos į klausimą: „Kaip suvilioti moterį?“

- Tai ar pavyko rasti atsakymą?

- Pirmi penki mėnesiai buvo sunkūs. Gaudavau merginų telefonų numerius, bet viskas tuo ir baigdavosi. Bet per kitus du metus draugavau su keturiomis merginomis, taip pat, turėjau vienos nakties nuotykių. Pamenu, viena mano mergina dėl manęs nebevažiavo gyventi į užsienį. Kažkada beveik nė viena nenorėjo su manimi prasidėti, o štai atėjo tas laikas, kai viskas pasikeitė.

- Turbūt įskaudinai daug merginų. Kaip dėl to jautiesi?

- Ne tiek jau daug. O jei tiksliau, įskaudinęs jaučiuosi vieną. Tai buvo pirmoji mergina, kurią suviliojau jau žinodamas, kad paliksiu. Man reikėjo to, kad sau pačiam įrodyčiau, jog sugebu. Visos kitos suviliotos moterys žinojo, ko aš iš jų tikiuosi. Kartais tai būdavo smagus nuotykis, kartais – ilgalaikiai santykiai, bet dėl savo ketinimų buvau nuoširdus.

- Patyrei daug nuotykių. Kas labiausiai įsiminė?

- Oj, atmintyje įsirėžę daugybė įdomių akimirkų. Tragiškas pirmasis bandymas užkalbinti (juokiasi), atrodė, kad širdis nusiris į kulnus, buvo apgailėtina. Pirmasis sėkmingas užkalbinimas, kai jaučiausi taip, lyg būčiau Holivudo filmo herojus. Mergina, vardu Ksenija, su kuria bendravau vos kelias minutes, bet kurios šypseną tiesiog įsimylėjau. Lina, kurios neišdrįsau užkalbinti, bet kuri netrukus taip į mane pažvelgė, kad neišvengiamai teko susipažinti artimiau. Dar viena buvo, kuri mane persekiojo (juokiasi). Prisiminti tikrai yra ką. Per du metus patyriau tiek nuotykių, kiek kiti kažin ar patiria per 20 metų.

- Per 20 metų, kai kurie žmonės turi labai daug partnerių. Kiek tu merginų suviliojai?

- Kelis kartus daugiau nei per savo gyvenimą suvilioja statistinis lietuvis.

- Savo knygoje rašai, kad moteriai suvilioti užtenka 7 valandų. Ar tai tiesa?

- Tikrai taip. Beveik visas moteris suviliojau, net gi mažiau, nei per 7 valandas. Kai kurioms moterims suvilioti prireikia 3, kai kurioms 16, bet daugumai užtenka maždaug 7 valandų. Aktyvaus bendravimo tai 3 – 4 pasimatymai. Bet jei susipažįsti per pietus ir visą dieną būni kartu, vakare gali ramiai numauti jos kelnaites.

- Kaip reikia suvilioti moterį?

- Yra du etapai – trauka ir komfortas. Iš pradžių turi sukurti trauką (padaryti, kad moteris tavęs norėtų), su ja turi elgtis taip lyg su mažąja sesute – mylėti ją, bet erzinti: neatsakinėti į klausimus, juokauti, provokuoti, žaismingai šaipytis, nerodyti didelio susidomėjimo ir panašiai. Praėjus valandai ar dviems, turi pamažu pereiti komforto kūrimo link (padaryti, kad moteris tavimi pasitikėtų), turi su ja elgtis lyg su geriausia drauge – atskleisti silpnybę, pasakyti nuoširdų komplimentą, parodyti, kad puikiai ją supranti, apsaugoti ir kitaip ja rūpintis. O po to lieka tik formalumas – sugundymas.

- Iš esmės mokai vyrus nusitempti moteris į lovas. Ar negaila merginų, kurios bus įskaudintos?

- Daug kam taip atrodo, bet taip nėra. Aš mokau vyrus tobulėti, tapti patrauklesniais ir susirasti savo svajonių merginas. Visai neseniai vienas skaitytojas parašė, kad mano knygos dėka jis susitaikė su mergina, su kuria draugavo jau kelerius metus. Tai man netgi didesnis įvertinimas nei tai, jei kas nors parašytų, kad susirado naują merginą. Tai reiškia, kad mano knyga moko ne tik, kaip pakelti sijoną, bet kaip iš tiesų būti vyrišku ir patraukliu. Viena didžiausių šios knygos vertybių yra sąžiningumas. Jei taip nebūtų, žinomi Lietuvos žmonės tikrai nebūtų apie ją parašę teigiamų atsiliepimų.

- Pasirodei žiniasklaidoje, internete. Ar gatvėse merginos tavęs dar neatpažįsta?

- Jau senai nebeieškau naujų pažinčių.

- Tai suradai tą vienintelę?

- Nori išmėginti seksą trise? Jūs moterys tokios ištvirkusios (juokiasi. - Red.) Taip, suradau.

- Bet juk gyvenai įdomų gyvenimo būdą. Nepasiilgsti nuotykių?

- Kartais suvirpa širdis, kai visa tai prisimenu. Pabusdavau rytą ir nežinodavau, kas šiandien manęs laukia, o vakarais grįždavau arba nusivylęs arba pakylėtas iki dangaus. Kiekviena diena būdavo vis kitoks nuotykis. Bet jausmas, kad tau kažkas rūpi ir, kad tam kažkam tu rūpi yra daugiau nei tik malonus jaudulys. Esu laimingas ten, kur esu.

- Kokie tavo ateities planai?

- Po kelių mėnesių išleisiu kitą knygą. Joje bus sudėtos vertingiausios ir įdomiausios istorijos iš mano dienoraščio. Atskleisiu pačius karščiausius įvykius. Manau, tai bus didelis įkvėpimas vyrams. Vėliau Lietuvą išvys dar vienas ar du produktai apie moterų viliojimą, o po to koncentruosiuosi į tai, kaip sukurti gražius santykius. Siekiu, kad pasaulyje atsirastų kuo daugiau darnių porų. Taigi moterų viliojimas, tai tik pirmoji stotelė. Taip pat neatmetu galimybės, galbūt ir pačioms moterims atskleisiu, kaip pavergti vyro širdį.

Daugiau apie viliojimą - suviliokmoteri.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.