Vilnietis demaskavo, kaip sukčiauja sostinės taksistai

Mano vardas Mikas. Taksi paslaugomis tenka naudotis tikrai dažnai. Tai yra ne pirmas ir ne antras kartas, kai tenka susidurti su situacijomis, kai vairuotojai nesąžiningais būdais didina kelionės kainas.

Daugiau nuotraukų (1)

Mikas

2014-04-22 15:04, atnaujinta 2018-02-14 12:36

Ši kartą specialiai įjungiau filmavimo režimą telefone, nes prieš kelias savaites ta pati taksi vairuotoja taip mane apgavo du kartus. Tačiau viskas vyko vėlai vakare po darbų, neturėjau nei laiko, nei noro aiškintis.

Šį kartą turėjau įtarimą, kad vairuotoja darys tą patį, ir buvau teisus. Ilgai laukti jos gudrybių nereikėjo. Šlykščiausia tai, kad vairuotoja viską neigė, kol neparodžiau vaizdo įrašo.

Tuomet ėmė grasinti teismais, nes neva filmuoju jos mašinoje be leidimo. O paklausus, kaip jaučiasi apgaudinėdama klientus, pareiškė, kad čia ne troleibusas ir nemokamai nevežios, neva visiems gyventi reikia.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai, užfiksuotas įvykis. Parašiau pareiškimą dėl nesąžiningų vairuotojos veiksmų. Ji irgi parašė pareiškimą, tik, deja, neįsivaizduoju, dėl ko.

Buvo išsiųsti skundai Vilniaus miesto savivaldybės transporto kontrolės ir priežiūros skyriui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.