Kavinės Klaipėdoje darbuotojai įspėja: saugokitės vagių

Naktį iš liepos 1-osios į liepos 2-ąją iš mūsų kavinės kažkas visam laikui „pasiskolino“ 8 terasos kėdes. Nukirpo lyną ir pasiėmė. Nuostolis kaip ir nedidelis – kas tas 900 lt? Truputį trūksta iki minimalios algos. O dar sakoma jei vogti tai vogti tik milijoną...

Daugiau nuotraukų (1)

Vilandas Ramanauskas

Jul 3, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:51 AM

Nepaisant vagystės, mūsų draugiškas ir darnus kolektyvas jaučiasi pakiliai. Kažkas dabar patogiai sėdės, skaniai pavalgys, išgers, apie smagius nakties nuotykius pasipasakos. Na tai kas, juk VASARA.

Ta linksma gaida norime perspėti kitų restoranėlių ir kavinių kolektyvus, kad ir jie gali būti tokie dosnūs kaip ir mes. Argi gaila, padėti mūsų skurstančiai visuomenei atsistoti ant kojų ir pradėti dorovingo piliečio raidos pradžią? Juk visi nuo kažko pradeda!

Policijos departamento komunikacijos skyriaus vyresnioji specialistė Simona Ludavičiūtė:

Tokio tipo vagystės nėra dažnos, tai nėra tendencija. Policijos nėra užfiksuota daug tokių vagysčių. Tokie nusikalstamo pasaulio atstovų nusižengimai dažniau pasitaiko vasarą. 

Jei įmanoma, kėdes ir staliukus įsineškite į vidų. O jei ne, tuomet verta įsigyti sunkesnių ir vagišiams ne tokių patrauklių baldų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.