Skelbimas apie buto nuomą iki ašarų prajuokino skaitytoją

To dar nemačiau. Kažkas sumąstė prajuokinti nuomai buto ieškančius internautus. Perskaitęs skelbimą, juokiausi iki ašarų.

Daugiau nuotraukų (1)

Nuomininkas

Jul 6, 2014, 2:54 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:55 AM

Esu studentas, mokausi Vilniuje, ieškau išsinuomoti dviejų kambarių buto. Radau skelbimą – Birutės gatvėje, Žvėryne, 2 kambarių butas už 500 litų per mėnesį. Palyginus, nebrangu.

Tai pirmiausia ir užkabino. Jei nebūčiau pažiūrėjęs nuotraukų, ko gero, būčiau skambinęs „buto“ savininkui.

Skelbimas atrodo taip:

Namo tipas – medinis. Šildomas skystu „kuru“. Aukštos lubos, tualetas ir vonia atskirai. Papildomos patalpos – sandėliukas, terasa. Apsauga – budintis sargas.

Bute sujungta virtuvė, svetainė ir miegamasis bei treniruoklių salė.

Nuo privalumų akys raibsta... Toliau cituoju skelbimą: „Grindys – natūralus pluoštas; langai - panoraminiai; vidinės durys – erdvės neriboja, išorinės – taip pat.“

Be to, kad pats butas atrodo „puikus“, dar ir aplinka išgirta.

Žodžiu, jei ne nuotraukos, atrodytų kiek keistas, bet realus nuomos skelbimas. Jo autorių išduoda tik „buto“ vaizdai. Spaudžiu autoriui dešinę – smagiai sumąstė. Tik ar naudos iš to turės? Fotografavo, rašė, negi tik tam, kad mes pasijuoktume?

Skelbimą įdėjo vilnietis Raimondas:

Idėja įkelti tokį skelbimą kilo, nes pats su mergina ieškau buto nuomoti. Nesame studentai, dirbu statybų srityje.

Šiuo skelbimu protestuoju prieš situaciją butų nuomos rinkoje. Man nėra skubos gauti butą, bet kaip daryti studentams, kurie turi greitai rasti namus? Skelbimai labai klaidina nuomininkus.

Kai skambinu pagal skelbimą, matosi gražios nuotraukos. Atvažiavęs į vietą suprantu, kad ką tik sugaišau savo laiką – nuotraukose butas daug gražesnis nei realybėje, nuotraukose neparodyti rimti defektai.

Kartais labai nuvilia brokerių bendravimo kokybė – kartais jie būna labai neprofesionalūs. Žinoma, yra ir labai gerai dirbančių.

Pagal savo įdėtą skelbimą sulaukiau kelių skambučių. Keli žmonės galvojo, kad iš tikro nuomojame butą Keli skambučiai buvo, kad galėtume kartu pasijuokti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.