Valgykloje Elektrėnuose – matematikos grimasos

„Bendraukime“ skaitytojas Algis pasidalijo nuotrauka, norėdamas parodyti, jog Elekrėnų įmonėje „Lietuvos energijos gamyba“ įsikūrusios valgyklos darbuotojams sunkiai sekasi suskaičiuoti, kiek patiekalai kainuoja eurais. Jo užfiksuotoje nuotraukoje matyti, jog kai kurios kainos litais yra vienodos, tačiau eurais - jau skirtingos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-12 20:48, atnaujinta 2018-02-09 16:11

Kaip tai galėjo nutikti?

Anot „Lietuvos energijos gamybos“ atstovo Valento Nevieros, maitinimo paslaugas „Lietuvos energijos gamybos“ valdomame Elektrėnų komplekse teikia išorinis tiekėjas – S.Rečiugienės firma, pradėjusi dirbti tik šį pirmadienį, rugsėjo 8 d. „Kaip mums paaiškino, tai, kas užfiksuota, įvyko vakar. O netikslumai atsirado dėl žmogiškos klaidos: keisdama meniu darbuotoja pakeitė patiekalų pavadinimus ir kainas litais, bet nepakeitė kainų eurais (liko vakarykštės). Vadovė sakė, kad viską sutvarkė iškart, kai tik pastebėjo klaidą. Pati „Lietuvos energijos gamyba“ yra prisijungusi prie LR Ūkio ministerijos kuruojamo Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo ir taip pasižadėjusi, kad užtikrins sąžiningą paslaugų bei prekių kainų perskaičiavimą, aiškiai ir suprantamai nurodys kainas, neklaidins vartotojų ir nesinaudos valiutos keitimo kaip preteksto kelti kainų. Paskelbėm tai viešai, kad visi darbuotojai, rangovai ir tiekėjai aiškiai žinotų mūsų nuostatas šiuo klausimu. Pasiūlysime ir S.Rečiugienės firmai prisijungti“, - teigė V.Neviera.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.