Klaipėdiečiai dėkoja už padovanotą stebuklą – zebriuką

Apsiniaukusį rytą dauguma mūsų Klaipėdos universiteto Menų fakulteto darbuotojų skubinomės į darbą. Nuotaika nė vieno per daug nedžiugino, tačiau išlipus iš Klaipėdos viešojo transporto autobuso, visi aiktelėjome!!! Kad nuo šiol išlipę iš autobuso Liepų gatvėje, prieš K. Donelaičio paminklą, nebebūsime „šviečiančiais kėgliais“ (kaip kartais komentuoja vairuotojai)...

Daugiau nuotraukų (1)

Gr.

Sep 19, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 10:01 AM

Mat nuo rugsėjo 12-osios atsirado nuostabusis gelbėtojas – dryžuotas zebriukas, ir perspėjamieji ženklai, kad čia galės vaikščioti pėstieji. Mums visiems tai pats tikriausias stebuklas – maloni staigmena, praskaidrinusi to ryto ir visų kitų dienų bėgsmą mūsų gyvenime.

Labai norėtųsi padėkoti, jei tik žinotume kam, už šį mažiems ir dideliems, studentams ir pedagogams, moksleiviams ir mokytojams, mamoms ir seneliams, tiesiog visiems žmonėms padovanotą stebuklą. Juk būsime saugūs šioje, bent šiuo metu, kai remontuojamas tiltas, labai judrioje gatvėje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.