Dainos apie šėtoną virusas plinta: sukurta nauja versija!

Komiškų filmukų kūrėjas Vaidotas Grincevičius, už dainą „Šėtone, prašau“ užsitraukęs rimtų institucijų nemalonę, sulaukė užtarimo – jam palaikymą reiškia ne tik jo „Facebook“ profilio sekėjai, bet ir žinomi Lietuvos muzikantai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 9:21 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:47 PM

Negana to, reaguodama į šią daug atgarsio sulaukusią situaciją, „Lietuvos talentų“ scenoje žibėjusi jaunutė atlikėja Valda Ridikaitė sukūrė „gerąją“ dainos „Šėtone, prašau“ versiją.

„Šėtone, prašau, nepirki mano sielos, kad netaškyčiau vaikų galvų į sienas. Pyktis many neverda per visas dienas. Taip pat, kaip mamos niekad neverdamas pienas“, – dainuoja mergina.

Tokią dainos versiją mergina patalpino į savo „Facebook“ profilį ketvirtadienio vakarą ir iš karto sulaukė žaibiško susidomėjimo. Merginos ir V.Grinkevičiaus sekėjai iš karto suprato humorą, tačiau juokais pasiūlė merginai pasisaugoti, mat ji irgi gali už kai kuriuos žodžius pakliūti į teisėsaugos nemalonę.

„Visų pirma norėčiau paminėti, kad tikrai nereikia į tai rimtai žiūrėti. Nesu skandalingas žmogus, kuriu švelnias dainas ir mėgaujuosi gyvenimu, bet esu neabejinga ir juodam humorui.

Neišmanau Konstitucijos, tačiau žvelgiant iš žmogiškosios pusės man ši situacija atrodo absurdiška“, – „Bendraukime“ teigė Vaida.

Mergina teigia gerai nepažįstanti Vaidoto, bet žino, kad jis rūpestingas ir paprastas vaikinas, kuris išmano, ko nori Lietuvos vartotojai.

„Daina perdėtai pašiepiau šią situaciją: „Tegu vaikai daro, ką nori, mylėkim juos, tegu muša mus, juk jie vaikai, jiems galima.“ Šneku apie tai, kad pritarimas, ypač ironiškas, ir, teoriškai švelnus, gali būti dar kandesnis nei toks juodas humoras. Manau, kad daina ir pasakau, kodėl mano galva ši situacija yra absurdiška. Ką jau kalbėti apie monitoriaus konfiskavimą“, - stebėjosi Valda.

Pati Valda nėra juodojo humoro atstovė, ji koncentruojasi ties savo kūryba, tačiau nėra abejinga tokioms situacijoms.

„Džiugu, kad Vaidotas nesureikšmina tokių dalykų, pavydžiu jam pozityvumo ir linkiu sėkmės. Teoriškai mano daina turėjo patikti Vaidotą smerkiantiems, tad kiek neliūdau. Jie mane psichine ligone išvadino, štai, dabar jiems gresia straipsnis dėl šmeižto“, - juokiasi mergina.
Dėl juodo humoro dainos ir vaizdo klipo „Šėtone, prašau“ Vaidotui gresia teisinė atsakomybė.

Teisėsauga V.Grincevičiumi susidomėjo po „Bendraukime“ pasirodžiusio straipsnio Motina pakraupo supratusi, iš ko juokiasi jos paauglys sūnus.

Po pareiškimo V.Grincevičiaus namuose apsilankė policijos pareigūnai. Jie konfiskavo tris kompiuterius ir vieną filmavimo kamerą.

„Žmonės, ginantys vaikų teisės, nesuprato mūsų turinio, kad tai yra vaikų auklėjimas. Vaikai yra labai nagli šiais laikais, mes norėjome, kad jie jaustų daugiau pagarbos suaugusiesiems. Vadinasi, nesuprato – daina dviprasmiška.

Aš nesijaučiu kaltas ir kuo nors nusikaltęs arr padaręs bloga. Kodėl tuomet atsakomybėn netraukia kitų žmonių, pavyzdžiui, Algio Ramanausko? Tai elementarus juodas humoras“, – sakė dvejopus standartus įžvelgęs V.Grincevičius.

Jam pareikšti įtarimai neapykantos ir smurto kurstymu. V.Grincevičius nori viską išspręsti gražiuoju, o jeigu bus paskirtos baudos – jas sumokėti. Užtat Vaidoto gerbėjai stojo už jį mūru – palaiko ir be perstojo kelia jo uždraustąją dainą į „YouTube“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?