Kodėl „Teo“ informaciją apie mokėjimus pateikia tik litais?

Lrytas.lt skaitytojas pastebėjo, kad telekomunikacijų bendrovės „Teo“ savitarnos svetainėje „Mano Teo” informacija apie mokėjimus pateikiama tik litais. Tiesa, pačioje sąskaitoje suma nurodoma ir eurais.

„Teo“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis aiškino, kad aprašytu atveju bendrovė elgiasi tinkamai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Teo“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis aiškino, kad aprašytu atveju bendrovė elgiasi tinkamai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 10:04 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:04 AM

„Ar tokiems atvejams yra taikoma kokia nors išimtis? Ar tai tiesiog neapsižiūrėjimas?“ – klausė skaitytojas.

„Teo“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis aiškino, kad aprašytu atveju bendrovė elgiasi tinkamai.

„Kalbame apie asmeniškai klientui pateiktą informaciją apie jo atsiskaitymą už „Teo“ suteiktas paslaugas. Tokiai informacijai nėra taikomas reikalavimas mokėtiną sumą nurodyti dviem valiutomis. TEO yra prisijungusi prie Ūkio ministerijos inicijuoto geros verslo praktikos įvedant eurą memorandumo. Todėl sąskaitose, kaip ir rekomenduojama, mokėtiną sumą klientams pateikiame dviem valiutomis. Tai nėra privaloma, tačiau siekiame savo klientams padėti priprasti prie euro.

Kad klientams būtų aiškiau, kaip vyksta perskaičiavimas, savo interneto svetainėje taip  pat įdėjome elektroninę skaičiuoklę. Ja patogu pasitikrinti, ar eurais pateikta suma teisinga“, – kalbėjo A.Bubnelis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.