Lietuvį sukrėtė britų mados žurnalo „Elle“ viršelis

Man šiandien kilo klausimas – ar mūsų gyvenime tikrai būna daug sutapimų, ar tik kažkas nori, kad kai kuriuos dalykus tokiais laikytume?

Daugiau nuotraukų (1)

Jonas

2015-03-18 14:49, atnaujinta 2018-01-09 14:53

Neseniai portale lrytas.lt skaičiau straipsnį apie viename prekybos centre prie Vilniaus pardavinėjamus dvispalvius segtukus, kurie labai jau panašūs į Georgijaus juosteles. Sakyčiau, Georgijaus juostelės, bet tada segtukų importuotojas dievagojosi, kad tos spalvos – visai nepanašios į vadinamų „koloradkių“, kuriomis puošiasi Kremliui lojalūs asmenys.

Mano draugės darbas susijęs su mada ir mūsų namai, tiesą pasakius, užversti užsienio mados žurnalais. Paprastai jai patinka viršelio nuotraukos, bet gavusi naujausią britų „Elle“ numerį nebuvo sužavėta net ji. 

Nesusilaikau nepaklausęs viešai – kas tai: apranga, skirta Krymo okupacijos metinėms atšvęsti?  Ar dar vienas sutapimas?  Bent man šitas „koloradinis“ derinys nesukėlė dviprasmiškų jausmų.  

Ką reiškia, kad mūsų draugų britų įtakingas mados  žurnalas ir populiari aktorė Michelle Williams šlovina Rytų agresoriaus didybę simbolizuojančias spalvas ir skelbia jas karščiausia mados naujiena?

Dabar aš jau suprantu, kodėl „koloradiniai“ segtukai Lietuvoje „yra gana populiarūs tarp pirkėjų“ – juk tai naujausias mados klyksmas!

Ką padarysi, jeigu kai kurių žmonių, kaip komentavo į Georgijaus juosteles panašių segtukų importuotojas Lietuvoje, fantazija tokia laki...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.