Lietuvos patriotę įsiutino prekybininkų triukas

Esu dviejų nuostabių vaikučių mamytė, kuri motinystės atostogas leidžia kartu su savo mažyliais. Kartais randu laiko sudalyvauti dabar populiariuose „Facebook“ konkursuose, smagu laimėti.

Man, kaip didelei Lietuvos patriotei, labai skaudu, kad kuo toliau tuo labiau nebelieka nieko švento norit iškišti savo prekes.<br>Stopkadras
Man, kaip didelei Lietuvos patriotei, labai skaudu, kad kuo toliau tuo labiau nebelieka nieko švento norit iškišti savo prekes.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Joana

Mar 23, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:56 PM

Tačiau šį kartą akis užkliuvo už vienos el. parduotuvės konkurso ir galiu pasakyti, kad tiesiog pasibaisėjau. Šioje reklamoje išsišaipyta iš mūsų tautiškumo pagrindų.

Turbūt klausiate, ką aš pamačiau?

Ogi 10 eurų banknotą ant kurių nutupdyti mūsų tautos didvyriai iš dešimties litų – Darius ir Girėnas! Tokiu pigiu banknoto montažu verslininkai siūlo laimėti 10 eurų kuponą, kuris suteiktų teisę apsipirkti jų parduotuvėje. Pridedu išsaugotą nuotrauką.

Man, kaip didelei Lietuvos patriotei, labai skaudu, kad kuo toliau tuo labiau nebelieka nieko švento norit iškišti savo prekes.

Dar nesenai atsisveikinom su savo numylėtais litais ir bandome apsiprasti su lietuvišku euru, o čia, prašau, paėmėm ir sukryžminom dvi valiutas. Kodėl? Kad šokiruoti?

Tai gerai, kad tik internete ši reklama, pradėtų į laikraščius dėti ir žiūrėk senesnio amžiaus žmonės pagalvotų, kad taip turi atrodyti tikras 10 eurų banknotas.

Ir šį firmelė atsiprašant ne vienintelė, kuri nesibodi šaipytis iš mūsų nacionalinių valiutų ir simbolių, kad ir J.Jankevičius su M. Stonkum, besišaipantys iš Dariaus ir Girėno.

Tikrai esu įsitikinus, kad per mūsų nepriklausomybės laiką tokių atvejų buvo ne vienas.

Mieli skaitytojai, kaip manote Jūs, galima šitaip elgtis ar tai Jums atrodo smagus ir normalus pokštas?

Gerdutės ir Tomuko mamytė

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.