Moksleiviai liko sužavėti pamatę amerikiečių karius

Mes, 10-tos klasės mokiniai, kartu su kitų klasių moksleiviais, gavome iš mūsų pavaduotojos pasiūlymą keliauti į Pasvalį, pažvelgti į JAV kariuomenės techniką iš arti ir įsitikinti, kaip realiai viskas atrodo.

Teko šiek tiek pabendrauti ir su pačiais amerikiečiais, labai malonūs žmonės, mus visus pasitiko su didele šypsena, labai mandagūs.<br>R.Pranckūno nuotr.
Teko šiek tiek pabendrauti ir su pačiais amerikiečiais, labai malonūs žmonės, mus visus pasitiko su didele šypsena, labai mandagūs.<br>R.Pranckūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Gobel

Mar 23, 2015, 3:58 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:43 AM

Mes be abejo sutikome, o aš ypač apsidžiaugiau, nes be galo norėjau pamatyti, kaip viskas realiai atrodo. Niekada nesu mačiusi to iš arti. Na, gal kokį kartą Ukrainoje, kai buvau išvykusi pas giminaičius.

Kai atvykome į Pasvalį, žinoma, mus visų pirma pasitiko policininkai, ir tada jau leido įvažiuoti tolyn. Nuvykus į vietą stebėjau, kaip pradėjo važiuoti įvairiausios technikos, amerikiečių šarvuočiai, mašinos ir panašiai. Niekada negalvojau, kad realybėje viskas atrodys taip įdomiai. Labai patiko, jeigu gaučiau vėl tokį pat pasiūlymą, tikrai vėl sutikčiau!

Teko šiek tiek pabendrauti ir su pačiais amerikiečiais, labai malonūs žmonės, mus visus pasitiko su didele šypsena, labai mandagūs. Dar kiti karininkai leido pašaudyti iš savo šautuvų į taikinius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.