Vaikinas prisižiūrėjo „Youtube“ ir parengė įspūdingą meilės šokį

Piršlybos – tai vienas įsimintiniausių ir gražiausių gyvenimo įvykių. Internete netrūksta vaizdo įrašų, kuriuose galima rasti nuo ašarą braukti verčiančių romantiškų piršlybų iki pačių ekstremaliausių variantų, priverčiančių šiurpti iš siaubo. Dažniausiai tokių vaizdo įrašų autoriai būna ne Lietuvos jaunikiai.

Jaunuolis specialaus šokio nusprendė mokytis dėl ypatingos progos.<br>„Youtube“ stopkadras
Jaunuolis specialaus šokio nusprendė mokytis dėl ypatingos progos.<br>„Youtube“ stopkadras
Jaunuolis specialaus šokio nusprendė mokytis dėl ypatingos progos.<br>„Youtube“ stopkadras
Jaunuolis specialaus šokio nusprendė mokytis dėl ypatingos progos.<br>„Youtube“ stopkadras
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 23, 2015, 5:56 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 4:46 PM

Vis dėlto, peržiūrėjus internete plintantį vaizdo įrašą, galima drąsiai teigti, kad originalumu ir išmone nenusileidžia ir lietuviai. 

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame vaikinas, sukurpęs originalų planą, peršasi savo mylimajai. Ilgai liejęs prakaitą, vaikinas išmoko specialų šokį ir su šiai ypatingai progai surinkta grupe pradėjęs šokti privertė gerokai nustebti netikėtai pro šalį su draugėmis ėjusią savo merginą.

„Nenorėjau kažko paprasto, norėjau nustebinti, kad atsimintų visą gyvenimą. Nesinorėjo banaliai į taurę vyno įmesti žiedo, norėjau šou“, – pasakojo originaliai savo draugei pasipiršti nusprendęs Paulius Kondrotas.

Pasisėmęs minčių iš „Youtube“ ir įvertinęs, kaip užsieniečiai peršasi, vaikinas pradėjo mokytis šokio.

„10 treniruočių (po 1–2 valandas)  padarė tai, ką ir matote. Per pirmąją treniruotę visiškai nemokėjau šokti – nejaučiau nei ritmo, nei muzikos. Bet turėjau labai gerą šokių mokytoją Deimantę Valionytę, kuri visko puikiai mane išmokė ir surinko šokėjų komandą“, – sakė jaunuolis.

Šešerius metus draugavęs su savo mergina Aiste, Paulius piršlyboms pasirinko Raudondvario dvarą. Mergina nieko neįtardama su draugėmis atvyko į Raudondvarį ir pamatė šokančius žmones. Stabtelėjo, pradėjo filmuoti ir tik pamačiusi savo vaikiną, pradėjusį netikėtai šokti, suprato, kad viskas buvo surengta specialiai jai.

Vaikinas neatsitiktinai pasirinko ir atlikėjo Bruno Mars „Just the way you are“ (liet. „Tokia, kokia esi“) dainą. 

„Šis atlikėjas dainuoja apie nuostabią moterį, todėl nusprendžiau, kad ji labai tiks. Nenorėjau visiškai kopijuoti užsieniečių, nes pagal šią dainą nėra daug pasipiršimų“, – džiaugėsi draugės teigiamo atsakymo  sulaukęs Paulius.

Manote, kad Jūs pasipiršote dar „kiečiau“ už šį vaikiną? Jūsų pasakojimų ar vaizdo įrašų laukiame el. paštu bendraukime@lrytas.lt

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.