Nuotakos staigmena prie altoriaus visiems atėmė žadą

„Esu dalyvavęs daugybėje vestuvių, tačiau niekada nebuvau patyręs ko nors panašaus. Švelniai tariant, netekau žado“, – pasakojo vestuvių operatorius Tomas Aminovas, į „Bendraukime“ atsiuntęs išskirtinį jungtuvių video.

Trečią sezoną vestuvių operatoriumi dirbantis vyras pasakojo, kad Kurtuvėnų bažnyčioje filmavo šiauliečių vestuves ir išgirdo fantastišką balsą.<br>„Studio Royale“ stop kadras.
Trečią sezoną vestuvių operatoriumi dirbantis vyras pasakojo, kad Kurtuvėnų bažnyčioje filmavo šiauliečių vestuves ir išgirdo fantastišką balsą.<br>„Studio Royale“ stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-07 13:27, atnaujinta 2017-10-27 14:10

Trečią sezoną vestuvių operatoriumi dirbantis vyras pasakojo, kad Kurtuvėnų bažnyčioje filmavo šiauliečių vestuves ir išgirdo fantastišką giesmę.

„Iš pradžių net nesupratau, kas čia dainuoja, pagalvojau, kad prie vargonų sėdinti mergina. Bet kai pamačiau puoliau prie jaunųjų, kur nuotaka savo meilės priesaiką sugiedojo būsimam vyrui“, – įspūdžiais dalijosi Tomas.

Vyrą nustebino, ne tik originalus merginos vokalas, bet ir tai, kad, pasirodo, nuotaka yra būsima medikė – ji dainuoja tik savo malonumui.

„Patikėkite manimi, visi buvo nuščiuvę, o jaunikis vos tramdė ašaras. Tai buvo labai jautru ir žavu“, – pasakojo operatorius.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.