Išvydusi, kas plaukioja dienos sriuboje, moteris pamiršo alkį

Norėjome pasidalinti labai nesmagiu nutikimu, kad kuo daugiau žmonių atkreiptų dėmesį į tai, kokios kokybės maistas yra siūlomas restoranuose. Gal kirmėlyčių sriubos? Nepatikėsite, bet tokio patiekalo galima paragauti ne tik Tolimuosiuose Rytuose, bet ir čia, Lietuvoje. O gal kaip tik jūs šios sriubos ir ragavote, tik dar to nežinote?

Negalėjome patikėti, kai pamatėme jos paviršiuje plaukiojančias 3 kirmėles.<br>K.Pranienės nuotr.
Negalėjome patikėti, kai pamatėme jos paviršiuje plaukiojančias 3 kirmėles.<br>K.Pranienės nuotr.
Sriuba, kaip ir matyti nuotraukoje, neišmaišyta, todėl sunku pasakyti, kiek dar kirmėlių joje buvo.<br>K.Pranienės nuotr.
Sriuba, kaip ir matyti nuotraukoje, neišmaišyta, todėl sunku pasakyti, kiek dar kirmėlių joje buvo.<br>K.Pranienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina Pranienė

2015-11-10 09:59, atnaujinta 2017-10-05 01:43

Trečiadienį (lapkričio 4 dieną), kaip ir beveik kiekvieną darbo dieną, su kolegomis nutarėme papietauti vienoje Vilniaus picerijoje. Pasinaudojome dienos pietų pasiūlymu, užsisakėme sriubos (tądien siūlė lęšių sriubą) ir salotų. Netrukus atnešė sriubą.

Negalėjome patikėti, kai pamatėme jos paviršiuje plaukiojančias 3 kirmėles. Sriuba, kaip ir matyti nuotraukoje, neišmaišyta, todėl sunku pasakyti, kiek dar kirmėlių joje buvo.

Atėjusi padavėja pasakė, kad taip negali būti, pasiėmė sriubą, paprašė, kad mes niekur neitume, ir išbėgo. Mes, šokiruoti ir pamiršę, kad buvome alkani, išėjome iš restorano. Baisu net pagalvoti, kiek žmonių tą dieną ragavo šios sriubos...

Sriubos nuotrauka pasidalijome socialiniame tinkle „Facebook“. Picerijos darbuotojai greitai sureagavo ir su mumis susisiekė. Paaiškino, kad kirmėlės greičiausiai atsidūrė sriuboje kartu su kruopomis. Bet argi tai paaiškinimas?

Mūsų nuomone, tokios kirmėlės būna ne kruopose, o pašvinkusioje mėsoje. Už tai, kad būtų išimta nuotrauka ir ištrinti visi komentarai, buvo pasiūlyta 30 eurų ir nuolaidų kortelė.

Šio atvejo nutylėti negalėjome, todėl kreipėmės į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą (VMVT), laukiame jų išvadų.

***

Restorano (pavadinimas redakcijai žinomas) rinkodaros vadovė teigė, jog VMVT išanalizavo klientės skundą.

„Šiandien iš VMVT gavome atsakymą, kad sriuboje kirmėlių nerasta. Skundų daugiau nebuvo“, – patikino vadovė.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.