Klaipėdos „vlogerė“ žavi internautus savo gyvenimo detalėmis

[[ge:lrytas:lrytas:530761]]

Ateityje mergina ketina toliau džiuginti savo gerbėjus naujais video.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ateityje mergina ketina toliau džiuginti savo gerbėjus naujais video.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Valaitis

Feb 9, 2016, 8:37 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 6:19 PM

Draugai tapo gerbėjais Ingrida prisiminė, kad idėja imtis vlogų filmavimo kilo 2014 metų vasarą. Tada jaunos merginos galvoje ėmė suktis idėja, kad ji taip pat gali kurti smagius vaizdo įrašus, kuriuose dalintųsi žaviomis savo gyvenimo akimirkomis, duotų naudingų patarimų žiūrovams ar tiesiog išsakytų susikaupusias mintis.

„Vis pamąstydavau, o kuo aš prastesnė už kitus vlogerius? Juk aš taip pat galiu tai padaryti. Netgi dar geriau! Štai tokios mintys mane ir paskatino pradėti talpinti video į „YouTube“. Filmuoti man labai patiko, todėl nė kiek nesivaržiau“, – pasakojo Ingrida.

Jaunoji vlogerė džiaugėsi, kad pradėjusi savo kaip video tinklaraštininkės karjerą, sulaukė gausaus palaikymo ne tik iš eilinių internautų, bet ir draugų. Kai kurie jų ir patys yra nusifilmavę kartu su Ingrida.

„Mano draugai mėgsta filmuotis su manimi. Jiems tai pramoga. Man, žinoma, smagu, kad draugai padeda. Filmuotis vloguose jiems aš pasiūlau pati, bet jie dažniausiai sutinka“, – teigė klaipėdietė.

Ji pasakojo, kad neretai internete skelbiamus vaizdo įrašus peržiūri ir tėvai.

„Į kiekvieną mano video jie reaguoja skirtingai. Kartais pažeria kritikos, o kartais – palaiko. Kai filmuoju vlogus, visada pranešu jiems, kad, pavyzdžiui, neitų į kambarį“, – apie savo darbo subtilybes pasakojo vlogerė.

Vlogai – gyvenimiškų smulkmenų išdavikai Mergina įsitikinusi, kad filmuojant vaizdo įrašus svarbiausia tinkamai perteikti žiūrovams tai, į ką siekiama atkreipti dėmesį. Ji tikino svajojanti pradėti filmuoti video, kurie sėkėjus priverstų susimastyti apie neeilinius gyvenimiškus dalykus ar motyvuotų kitus žmones.

Šiuo metu Ingridos vloguose galima rasti naudingų patarimų, norintiems pasigaminti kokią įdomią puošmeną ar pagrąžinti savo kambarį. Vaizdo įrašuose taip pat dalijamasi mintimis apie gyvenimą, vasariškas viltis, kasdienę rutiną ir mokyklą.

Mergina žiūrovams drįso atskleisti ir kelis faktus apie save bei kaip atrodo jos eilinė diena. Paklausta, ar nebaisu viešinti apie save tokius duomenis, Ingrida tikino, kad visa tai tėra tik maža dalis jos gyvenimo, todėl pasakoti apie ją tikrai nėra baugu.

„Lietuva nepratusi prie kamerų“ Vis tik, pasak Ingridos, su iššūkiais ji susiduria. Kartais kyla bėdų dirbant su sudėtingomis vaizdo įrašų montavimo programomis.

Be to, ekrane ne visada pavyksta perteikti ir norimus vaizdus, mat juos sunku nufilmuoti.

„Kita vertus, manau, kad visi vlogeriai susiduria su iššūkiais. Pavyzdžiui, esu įsitikinusi, kad dauguma vlogerių susiduria su praeivių žvilgsniais, kai įrašas filmuojamas viešumoje. Lietuva dar nėra pripratusi prie kamerų“, – juokėsi mergina.

Klaipėdietė tikino, kad vlogų kūrimas atima ir nemažai laiko. Be to, daug jo tenka skirti mokslams, todėl suderinti laisvalaikį, mokymąsi ir darbą prie filmukų – sunku. Tačiau ateityje mergina vis tiek ketina toliau džiuginti savo gerbėjus naujais video.

Ingrida kalbėjo, kad jos pagrindinis tikslas nėra tapti įžymybe. Klaipėdietei kur kas svarbiau, kad jos vlogai būtų įvertinti, o ji pati įgytų daugiau patirties ir toliau tobulėtų.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.