Bebaimis 18-metis parodė kvapą gniaužiančius Kauno kadrus

Laipiojimu miesto erdvėje, arba „urban climbing“, užsiimu gal porą metų, bet parkūru – nuo mažens. Intensyviau treniruotis laipioti pradėjau neseniai ir tikrai nebandau apsimetinėti „profu„. Bet parkūrą išmanau užtektinai, kad išsisukčiau iš visų situacijų, kurias galiu patirti laipiodamas ant stogų.

Iš patirties galiu pasakyti – svarbiausias dalykas, neatsižvelgiant į fizinį pasirengimą, yra pasitikėjimas savimi.<br>Stop kadras.
Iš patirties galiu pasakyti – svarbiausias dalykas, neatsižvelgiant į fizinį pasirengimą, yra pasitikėjimas savimi.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Marius

Mar 16, 2016, 2:45 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:29 PM

Gal ir nenuskambės įtikinamai, bet aš esu muzikantas. Savo kanalą youtube.com sukūriau tam, kad galėčiau kelti savo muziką. Bet kai pamačiau, kad ja žmonės nesidomi, turėjau pradėti kelti kažką, kas patrauktų jų dėmesį. Mano kanalas dar nėra labai populiarus, bet tikiuosi laikui bėgant pritraukti daugiau žiūrovų.

Iš patirties galiu pasakyti – svarbiausias dalykas, neatsižvelgiant į fizinį pasirengimą, yra pasitikėjimas savimi. Prieš pradėdamas laipioti aš turėjau tam tikrą aukščio baimę – aukštose vietose drebėdavo kojos, svaigdavo galva ir būdamas prie krašto manydavau, kad nukrisiu. Pasiryžęs nugalėti šią baimę pradėjau lankyti alpinizmo klubą ir treniruotis – pavyzdžiui, laikyti pusiausvyrą ant turėklų.

Puikiai suprantu, kad nesu visagalis ir net viena klaida laipiojant aukštai gali būti paskutinė, todėl neeksperimentuoju ir darau tik tai, ką jaučiu, kad galiu.

Sunkiausiai įveikiamas iššūkis, kuriant šį vaizdo įrašą, buvo išlikti nepastebėtiems. Ne kartą teko pabendrauti su apsauga. Mat laipiojom dieną, nors dauguma tuo užsiiminėjančių taip nedaro. 

Planų turiu daug ir jie tikrai ambicingi. Nenoriu atskleisti visko iš anksto, bet kiekvienas objektas, kurį aplankysiu, bus nufilmuotas ir įkeltas į mano kanalą internete. Jau dabar turiu paruošęs įrašus, kuriuose važinėju ant troleibuso galo, bėgioju ant Kauno Žaliakalnio verslo centro stogo ir laipioju ant kranų.

Paskutinis dalykas, kurį noriu pridurti: esu girdėjęs įvairių komentarų: „durnius„, „jį nuo asfalto graibys su šiufeliu„, „toks nukritęs tik gaišins greitosios laiką“...

Galiu pasakyti tik tiek: neigiamos mano laipiojimo pasekmės su jumis tiesiogiai nesusijusios. Visi blogą pabaigą pranašaujantys komentarai yra pagrįsti asmenine tų komentuotojų paranoja ir baime, kurią atspindi jų bandymas pažeminti mane.

Pamatę kitą darantį tai, ko jie nedarytų, komentatoriai instinktyviai jaučiasi žemesni ir nori atgauti savo pranašumą teisindamiesi, kodėl to paties nedarytų. Bet ar jūsų kas klausė? 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?