Odontologijos klinikoje rastas „Maxima“ vežimėlis užminė mįslę

[[ge:lrytas:lrytas:1168263]]

Užraše nurodyta, jog jis priklauso Chirurginiam skyriui. Tačiau rankena išduoda, jog tai – prekybos centro „Maxima“ vežimėlis.<br>Skaitytojo nuotr.
Užraše nurodyta, jog jis priklauso Chirurginiam skyriui. Tačiau rankena išduoda, jog tai – prekybos centro „Maxima“ vežimėlis.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2016, 7:53 PM, atnaujinta May 15, 2017, 7:03 AM

„Štai, ką pamačiau Žalgirio klinikoje... Kaži, iš kur jie gavo „Maximos“ vežimėlį? Ar klinika taip bendradarbiauja su „Maxima“, ar patys parsivežė iš kaimynystėje esančios parduotuvės? Ir įdomu, kiek jų ten iš viso yra“, – svarstė vyras.  

Parodžius vežimėlio nuotrauką Žalgirio klinikos direktorei Alinai Pūrienei paaiškėjo, jog parduotuvės vežimėliai jų ligoninėje – tikra paslaptis.

„Pradėjau aiškintis ir... niekas nežino nei kas, nei iš kur. Pirmiausia, mūsų stacionare guli ligoniai, kurie kartais iš „Maximos“ grįžta su vežimėliais. Kontingentas mūsų ligoninėje įvairus. Aišku, negaliu kaltinti, pati vagiant nemačiau.

Niekas nežino, iš kur tas vežimėlis. Kažkada studentai naudojo vežimėlį filmavimui. Kai ruošiasi paskutinei paskaitai, repetuoja, būna vaidinimai. Taigi, gal studentai. Ir, kaip sakiau, pacientai – buvo vieną pacientą atvežę tokiame vežimėlyje, primuštą šalia „Maximos“.

Ne vieną ir ne du tokius vežimėlius esame turėję. Jie atsiranda ir dingsta. Kai parodėte man vežimėlio nuotrauką, prašiau personalo parodyti man jį gyvai. Irgi – nebėra.

Trumpai tariant, žinoma, niekas mums jo nedovanojo, bet ir mes patys jo neparsivežėm – esame viešoji įstaiga, kaip galėtume tiesiog pasiimti parduotuvės vežimėlį. Gal čia kažkas pajuokavo?“ – spėjo direktorė.

Prekybos tinklo „Maxima“ atstovę žiniasklaidai pavaduojantis viešųjų ryšių specialistas Rosvaldas Gorbačiovas taip pat tvirtino apie vežimėlį nieko nežinąs.

„Ši vežimėlio istorija man atrodo miglota, nieko nesu apie tai girdėjęs. Galbūt kažkas labai pasistengė ir sugebėjo tą vežimėlį parsigabenti. Nesame gydymo įstaigoms dovanoję vežimėlių. Aišku, jei sulauktume tokio prašymo, tada ir žiūrėtume“, – juokėsi R.Gorbačiovas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.