Pamačius, kas susiraitė lėkštėje, bijojo pasakyti net restorano darbuotojai

Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC) esančiame restorane „Aula“ apsilankiusi skaitytoja liko labai nemaloniai nustebinta radiniu lėkštėje.

 Skaitytojos nuotr.
 Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lankytoja

Oct 13, 2017, 5:01 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 5:31 PM

„Vištiena su bulvėse esančiais kirminukais. Skanaus visiems valgantiems!“ – socialiniame tinkle prierašu prie apetito nekeliančios nuotraukos pasidalino ji. Moteris planuoja rašyti skundą.

„Vakar labai bijojau net kažką pasakyti restorano darbuotojai, kelti nuotraukas į „Facebook“ irgi buvo nedrąsu, tačiau buvau prikalbinta draugų. Išplatinus nuotraukas man parašė vieno skyriaus vadovė, klausė, ar rašysiu skundą, ir nurodė, kuriuo el.paštu tai reikia padaryti.

Tiesa, parodžius darbuotojai kirminą, ji labai atsiprašė, susinepatogino bei grąžino pinigus.

Dėl maisto kokybės, tikriausiai verta paminėti, jog jis dažniausiai būna atšalęs, porcijos pakankamai mažos, o kainos „kandžiojasi“, – „Bendraukime“ pasakojo restorano lankytoja.

***

Restorano „Aula“ padalinio vadovė Jolanta Drėgvienė apgailestavo dėl susidariusios nemalonios situacijos ir atsiprašė lankytojos. 

„Tik sužinojus apie skundą mes bulves iškart nustojome tiekti. Visas bulves perpjauname per pusę, bet mažytes dedame į skutimo aparatą ir apkepame aliejuje nepjaustytas, todėl pamatyti, kas viduje, neįmanoma. 

Tiekėjams priekaištų neturime. Jie, manau, taip pat negali atsakyti, kas yra žalioje bulvėje. Mes jas visas peržiūrime, jos nėra sugedusios. Matyt, tokia pasitaikė. 

Žinoma, toks radinys yra labai nemalonus, bet dirbdama tokioje sferoje aš sureaguočiau kitaip. Nes tai nepriklausė nei nuo padavėjos, nei nuo virtuvės darbuotojų. Juk pirkdami pomidorą ar obuolį nematome, kas jo viduje yra. Jei matosi iš išorės, galima sakyti, kad kažkas neapsižiūrėjo. Bulvė iš išorės buvo puiki. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.