Ramūno Vyšniausko kavinėje klientai surengė šou – išsigąsti tikrai buvo ko

Sekmadienio popietę populiarioje Klaipėdos kavinėje „Vyšnia“, kuri priklauso sunkiaatlečiui Ramūnui Vyšniauskui, užvirė aistros, pasibaigusios kumščiais. Trys baro klientai lyg niekur nieko prie kitų lankytojų kibo vienas kitam į atlapus ir ėmė aiškintis santykius. Vaizdas dramatiškas: buvo vartomos kėdės, stalai, aidėjo šūksniai ir padavėjos raginimai nusiraminti.

 Negavę alkoholio kavinės klientai surengė muštynes.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Negavę alkoholio kavinės klientai surengė muštynes.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 2:00 PM, atnaujinta Mar 27, 2018, 2:07 PM

Prapliupo keiksmais

Įžengus į Klaipėdos senamiesčio širdyje įsikūrusią kavinę iš pradžių nieko blogo nebuvo galima įtarti. Prie baro sėdėjo vyras baltu megztiniu ir bendravo su padavėja. 

Įsitaisęs prie vieno stalo ir gurkšnodamas kavą bendravau su drauge, tačiau jos žvilgsnis, nukrypdavęs man už nugaros, išdavė, kad čia įsižiebs tikra drama. Išvydau du prie stalo sėdinčius ir burnojančius vyrus. Jie kivirčijosi su vaikinu, buvusiu prie barmenės. Balsai darėsi vis grėsmingesni.

Ilgai laukti reginio nereikėjo. Prie stalų sėdintys pagyvenę vyriškiai šokdino visą personalą ir liepė jiems atnešti alaus. Tačiau padavėja nei degtinės, nei alaus vyriškiams nenešė. Ji juos informavo, kad bare veikia savitarnos sistema, – klientai užsakymus nuo tam skirtos vietos pasiima patys. 

Tačiau alaus mėgėjai to nesuprato. Nuaidėjo keiksmų serija. 

Įvyko muštynės

Išsigąsti tikrai buvo ko. Vyras baltu megztiniu pakilo ir nusprendė pamokyti mandagumo. 

„Pas mus savitarnos politika kavinėje. Buvo toks įvykis, kad atėjo du pagyvenę vyrukai, užsisakė alaus, liepė barmenei atnešti. Ji atsakė, kad pas mus yra savitarna ir reikia pasiimti patiems. Tai ją pradėjo plūsti visokiais necenzūriniais žodžiais, kokiais įmanoma. Šalia sėdėjo jos draugas. Liepė jiems nusiraminti. Bet vyrai pasiūlė į galvą“, – situaciją komentavo prisistatyti nepanorusi „Vyšnios“ atstovė, atsiliepusi kavinės darbuotojų duotu telefono numeriu.

Ji pasakojo, kad kavinės personalas sekmadienį paskambino jai ir paprašė apsaugos. Moteris informavo, kad baro inventorius nesugadintas. 

„Nežinau“, – paklausta, ar apie įvykį pranešta policijai, atsakė ji. „Klientų muštynės, personalo nekliudė“, – apie tai, kodėl neįsikišo policija, dėstė „Vyšnios“ atstovė. 

Išėję iš triukšmingo baro su drauge pastoviniavome prie kavinės prieigų. Netrukus pasirodė apsaugos automobilis. Du vyriškiai buvo išprašyti. O barmenės gynėjas įėjo atgal į kavinės vidų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.