Gyvius ant bandelių pamatęs vyras kreipėsi į kasininkę – reakcija tiesiog pribloškė

Esu nuolatinis vieno parduotuvių tinklo pirkėjas, tačiau tai, ką pamačiau Antakalnio parduotuvėje,  mane šokiravo. Po šio įvykio pasijutau nesaugus, todėl savo rūpesčiu noriu pasidalinti su Jumis. 

 Skaitytoją papiktino ne tik įtartina bandelių kokybė, bet ir prekybos centro darbuotojų požiūris į tai.<br> Skaitytojo nuotr.
 Skaitytoją papiktino ne tik įtartina bandelių kokybė, bet ir prekybos centro darbuotojų požiūris į tai.<br> Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras

Jun 24, 2018, 3:07 PM, atnaujinta Jun 24, 2018, 3:19 PM

20.35 val. vakaro apsilankiau prekybos centre nusipirkti vakarienei kelis kruasanus. Priėjęs prie konditerinių gaminių skyriaus pastebėjau aplink juos skraidančius šimtus musiukų. 

Kai kuriose vietose ant kruasanų jų tupėjo kuokštais. Susirūpinęs pirkėjų sveikata nuskubėjau savo pastebėjimais pasidalinti su ten dirbančia darbuotoja. Sutikęs ten dirbusią darbuotoją, vardu Viktorija, paprašiau nueiti surinkti bandeles, nes mano akimis jos buvo laikomos antisanitarinėmis sąlygomis.

Jos reakcija mane šokiravo – pirkėjų gretose buvau apšauktas, man buvo pasakyta, kad „aš tik kasininkė, ne mano reikalas tos bandelės. Jeigu yra nepasitenkinimų, kreipkis į vadovybę“.

Darbuotojos Viktorijos atsainus požiūris į darbą, konditerinių gaminių kokybę man sukėlė didelį nesaugumą ir nepasitikėjimą. Nenoriu įsivaizduoti, kas turėtų darytis darbuotojų patalpose, jeigu darbuotoja neketina sutvarkyti to, kas akivaizdžiai yra pirkėjų akyse.

Bijau, kad tokios ir panašios situacijos gali turėti neigiamų pasekmių pirkėjų sveikatai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.