Dainų šventės dalyviai įsiutę – negalėjo patikėti, kas atsidūrė jų lėkštėse

Esu Dainų šventės dalyvė. Dalyvauju jau ne pirmoje Dainų šventėje. Kaip suprantu, šį kartą maitinimą laimėjo kažkokia individuali įmonė. Dalyvių maitinimui skiriami dideli pinigai. 

Šventės dalyvė skundėsi, kad maisto teko laukti porą valandų, o porcijos buvo nepilnos.<br> D. Umbraso asociatyvioji ir skaitytojos nuotr.
Šventės dalyvė skundėsi, kad maisto teko laukti porą valandų, o porcijos buvo nepilnos.<br> D. Umbraso asociatyvioji ir skaitytojos nuotr.
Šventės dalyvė skundėsi, kad maisto teko laukti porą valandų, o porcijos buvo nepilnos.<br> Skaitytojos nuotr.
Šventės dalyvė skundėsi, kad maisto teko laukti porą valandų, o porcijos buvo nepilnos.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ineta

Jul 2, 2018, 4:25 PM

Tačiau pirmadienį nuo 12 valandos pralaukus dvi valandas iš mūsų pietų skirtiems pinigams gavome tik guliašo ir sriubos. Nes bulvių neliko, salotų neatvežė, o dar nepamaitinta šimtai kolektyvų, negalinčių laukti, nes reikia repetuoti kitame stadione.

***

Lietuvos nacionalinio kultūros centro Renginių kultūros informacijos skyriaus specialistė Ieva Krivickaitė komentavo, kad problema iškilo dėl logistinių problemų.

„Šiandien kolektyvai repetuoja aštuoniose vietose, iš kurių viena yra probleminė. Maitintojų mašina nuvažiavo ir išsikrovė maistą ne tame objekte. Dėl šių logistinių niuansų maitinimas vėlavo, dalis artistų porcijų buvo nepilnos. 

Po nusiskundimų Lietuvos nacionalinio kultūros centro direktorius ir koordinatorė iškart nuvyko į objektą, išsikvietė viešąjį konkursą laimėjusių trijų įmonių atstovus. 

Vietoje buvo priimtas sprendimas trūkstamas porcijas kompensuoti vakarienės racionu, kuris jau buvo atvežtas. Maistas buvo sėkmingai pristatytas ir tiems dalyviams, kurie turėjo keisti lokacijos vietą.

Šiuo metu vyksta posėdis, kuriame sprendžiama susidariusi situacija, dedamos visos pastangos, kad rytoj tokių nesklandumų neliktų. Taip pat skubiai gaminamos papildomos porcijos vakarienei vietoje tų, kurios buvo išdalintos per pietus. 

Maitinimo laikas Dainų šventėje numatomas nuo pusantros iki dviejų valandų tam, kad visi kolektyvai ir dalyviai spėtų pavalgyti. Deja, bet oro sąlygos tvarkaraštį koreguoja ir yra didelis iššūkis visiems. Labai tikimės, kad orai gerės“, – komentavo Lietuvos nacionalinio kultūros centro Renginių kultūros informacijos skyriaus specialistė I. Krivickaitė. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda