Prie policijos rado gulintį žmogų – pareigūno pasiūlymas nustebino

Šią savaitę apie vidurdienį prie Alytaus policijos komisariato galinio fasado (iš Seirijų gatvės pusės) alytiškis pamatė ant žemės gulintį žmogų.

Praeivis apgailestavo, kad prie Alytaus policijos pastato gulintis žmogus nerūpėjo ir apie tai informuotam pareigūnui.<br> Skaitytojo nuotr.
Praeivis apgailestavo, kad prie Alytaus policijos pastato gulintis žmogus nerūpėjo ir apie tai informuotam pareigūnui.<br> Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2018, 8:10 AM

Kaip pasakojo „Bendraukime“, jis čia pat prie, perėjos pamatė pareigūną ir jį sustabdęs pranešė apie rastą gulintį žmogų. Tačiau, pasak praeivio, pareigūno ši informacija nedomino.

„Jis liepė skambint 112 arba nueiti pas budėtojus“, – stebėjosi praeivis.

***

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Eglė Kačinskienė komentavo, kad nurodytą dieną Alytaus apskr. VPK duomenų bazėje nėra užregistruotas pranešimas dėl minėto atvejo. Todėl informacijos apie asmenį, jo būklę ar kitas aplinkybes suteikti negalėjo.

„Policijos pareigūnas šiuo, kaip ir kiekvienu kitu atveju, atsižvelgdamas į susiklosčiusias aplinkybes, privalėjo imtis visų priemonių ir suteikti pagalbą, taip pat reaguoti į jam pateiktą informaciją. Identifikavus pareigūną ir suteikus daugiau informacijos būtų galima spręsti dėl tarnybinės atsakomybės taikymo.

Jeigu turite daugiau duomenų apie minėtą pareigūną, prašome informuoti Alytaus apskr. VPK.“, – komentavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.