Internautus stulbina naujas draudimas Šilutės mokykloje – sunku ir įsivaizduoti

Į kairę ir į dešinę – vieni draudimai. Apie tai juokaujama jau nuo pirmųjų prekybos alkoholiu pokyčių. Tačiau vienoje mokykloje priimtas naujas draudimas – išties neįprastas. 

 Mokykloje draudžiama valgyti ne valgyklos patalpose.<br> Feisbuko/Riebaus katino nuotr.
 Mokykloje draudžiama valgyti ne valgyklos patalpose.<br> Feisbuko/Riebaus katino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2019, 7:02 PM

Populiarus tinklaraštininkas Riebus katinas savo feisbuko paskyroje paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuotas mokykloje kabantis skelbimas. Skelbime matyti, kad Šilutės rajone esanti Vainuto gimnazija priėmė naują draudimą. Nuo 2019 m. gegužės 17 dienos mokiniams uždrausta valgyti atsineštą maistą visose gimnazijos patalpose, išskyrus valgyklą. Riebus katinas tokį draudimą vertino skeptiškai.

„Įsivaizduokite tokį vaizdelį: eina mokyklos direktorė ir pamato ant palangės sėdintį pirmoką, kuris valgo bandelę. Kokios bausmės jis sulauktų, vadovaujantis tuo draudimu? O jei tą draudimą ignoruotų ne jis vienas, o kokia visa klasė, juos išmestų iš mokyklos? Nes draudimas yra ne tas pats, kas rekomendacija. Jo nesilaikymas turi būti baudžiamas. Tik kaip? Baudos tėvams?“ – klausė nuotraukos autorius.

Lrytas.lt kreipėsi į Vainuto gimnazijos direktorę, tačiau į klausimus, kodėl draudimas buvo priimtas ir kaip jį numatoma įgyvendinti, mokyklos atstovai dar neatsakė. Sulaukus komentaro straipsnis bus papildytas.

Daugiau Riebaus katino pastebėjimų galite rasti jo feisbuko paskyroje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.