Išvydusi rytinės spūsties priežastį vilnietė apstulbo: „Trūksta žodžių“

Automobilių spūstis buvo didžiulė. Kai pamatėme, dėl ko ji susidarė, kilo ne vienas klausimas.

Spūstis piko metu buvo dar didesnė nei įprastai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Spūstis piko metu buvo dar didesnė nei įprastai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rimantė

Oct 8, 2019, 10:00 AM, atnaujinta Oct 10, 2019, 11:59 AM

Teko pirmadienį važiuoti į Vilniaus miestą 7 val ryto. Vykau i darbą ir prieš tai visuomet vežu vaikus į mokyklą. Įvažiavę į Laisvės prospektą papuolėme į didelę spūstį nuo pat „Mada“ prekybos centro. Nuo šios vietos iki Vaivorykštės stotelės, kur įprasta važiuoti vos dešimt minučių, važiavome net 50 minučių.

Spūstis buvo beveik nejudanti... Galvojome, kad eismo įvykis, bet ne. Pasirodo, policijos reidas. Piko metu... trūksta žodžių. 

Kai visi vyksta į mokyklas, į darbus? Ar tikrai toks laikas pats tinkamiausias? Vaikai (ir ne tik mano) vėlavo į pamokas, pusė kolegų laiku nespėjo į darbą... Gal reikėtų apgalvoti tokių akcijų laiką? Ar tikrai rytinis piko metas, kuomet Vilniaus miestas ir taip rytais gana sunkiai pravažiuojamas, tinkamiausias? Jūs čia rimtai?!

***

Policijos departamento atstovo teigimu, reidai vykdomi pagal iš anksto numatytą planą.

„Pareigūnai stebi ir užkardina chuliganiško vairavimo atvejus, stebi sankryžas prie mokyklų, užtikrindami saugų eismą prie ikimokyklinių bei bedrojo lavinimo įstaigų. Visos policijos prevencinės priemonės yra vykdomos plane iš anksto numatytose, dažniausiai problematiškiausiose Vilniaus vietose.

Ne išimtis ir Laisvės pr., kuriame fiksuojama labai daug vairuotojų vykdomų pažeidimų, t. y., važiavimas visuomeniniam transportui skirta juosta, naudojimasis mobiliojo ryšio telefonais vairuojant transporto priemonę, saugos diržų nesegėjimas“, – portalui lrytas.lt vardijo policijos atstovas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.