Skelbiami konkurso „Netikėčiausia dovana“ nugalėtojai!

Ne vienas yra patyręs tą jausmą, kai žiūri į savo dovaną ir negali patikėti tuo, ką matai. O šventiniu laikotarpiu daugėjo diskusijų, ką padovanoti. Kviečiame sužinoti, kas laimėjo konkursą, kuriame buvo pasakojama apie netikėčiausią gautą dovaną. 

 Geriausių pasakojimų autorių laukia puikios dovanos.<br> 123rf nuotr.
 Geriausių pasakojimų autorių laukia puikios dovanos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-27 17:13

Visą mėnesį skaitytojai siuntė savo istorijas apie labiausiai nustebinusias dovanas. Dabar atėjo laikas paskelbti nugalėtojus! Trys populiariausių istorijų autoriai gaus puikius parduotuvės „Armijai ir civiliams“ prizus, kuriais galės džiaugtis patys arba apdovanoti artimuosius.

Pirmasis prizas – „Esbit“ universalus 1,5 litro talpos termosas ir kava „Patriotai“ – atitenka skaitytojai Aldonai, atsiuntusiai pasakojimą „Po nelaimės šeimoje moteris emigravo – pasimeldus įvyko šventinis stebuklas“. Antrasis prizas – termo apatinės aprangos komplektas – bus įteiktas Gitanai, papasakojusiai savo istoriją „Po skaudžiausių gyvenimo smūgių vyro įteikta dovana apvertė viską“.

Ir trečiasis prizas – ypatingai ilgai šaltį bei karštį išlaikanti termo gertuvė – atitenka Gerdai, pasidalinusiai pasakojimu „Gerbėjo dovana merginai padarė įspūdį, bet geriausias draugas net jam nušluostė nosį“.

Sveikiname nugalėtojas! Su jomis bus susisiekta asmeniškai. Skaitykite „Bendraukime“ ir laukite naujų konkursų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.