Kauno restorane užsisakė šonkauliukų: „Taip blogai, kad net prajuokino“

Nuėjome su sutuoktiniu į restoraną Kaune. Užsisakėme, aš norėjau šonkauliukų. Meniu jie skambėjo: „Ant griliaus kepti kiaulienos šonkauliai su BBQ padažu“.

 Atėjome į restoraną. Viskas iki maisto patiko.<br> 123rf nuotr.
 Atėjome į restoraną. Viskas iki maisto patiko.<br> 123rf nuotr.
 Porcija buvo vis didesnė už telefoną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Porcija buvo vis didesnė už telefoną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Agnė

Jan 23, 2020, 1:24 PM

Seniai iš pažįstamų girdėjau tokią, sakykime, gan skeptišką nuomonę apie šį Kauno restoraną. Gero šefo buvimas čia – klausimas. Ir pati tuo tikrai įsitikinau.

Kiek esu buvusi restoranuose, šonkauliai būna dideli. Normali porcija keptų šonkaulių. Atnešė man šonkaulius tą vakarą ir toks klausimas: kas čia dabar? Net prajuokina vaizdas.

Jie buvo vos didesni už mobilųjį telefoną ir... virti! Kaina – 7,9 euro, o garnyrą turi pasirinkti atskirai. Garnyro kaina dar 2,5 euro (už bulves ir daržoves). Taigi, už tą miniatiūrinę porciją virtų (!) šonkaulių, kaina išeina daugiau kaip 10 eurų. Vaizdas – blogai, skonis – šiaip sau.

Buvau tiek nustebinta blogumo, kad net nufotografuoti nesusipratau. Pasakykite, prašau, ar dar tekę kam ragauti tokių tat įdomiai apvirtų šonkauliukų?

***

Restorano (pavadinimas redakcijai žinomas. – Red.) atstovė teigė, kad dėl šių šonkauliukų sulaukia tik teigiamų atsiliepimų.

„Skaitant apemė liūdesys bei nuostaba, nes pastaruoju metu gauname tik pačius geriausius atsiliepimus apie mūsų restorane gaminamus kiaulienos šonkauliukus su BBQ padažu. Šį patiekalą galėčiau įvardinti kaip vieną iš labiausiai mėgstamų ir giriamų mūsų restorano svečių, iki šiol nesame gavę jokių nusiskudimų dėl šio patiekalo kokybės ar turinio.

Labai gaila, kad minėtas restorano svečias, jo nuomone, gavęs nekokybišką patiekalą, nesikreipė į restorano administraciją. Būtume iškart sureagavę į iškilusią situaciją, ją išsiaiškinę bei kompensavę svečiui patirtus nuostolius.

Nuolatos vykdome vidaus kokybės auditą, niekada su šiuo patiekalu nesame užfiksavę nei kokybinių nei kiekybinių žaliavos trūkumų. Šonkauliukai lėtuoju būdu savo sultyse žemoje temperatūroje kepami 3 val. Keptų šonkauliukų išeiga – 250 gramų.

Mums atrodo šiek tiek keistoka, kai klientas, nepatenkintas patiekalu, kreipiasi ne į restorano personalą, o į laikraštį... Čia labiau primena nepatenkinto konkurento ar šiaip pakenkti norinčio asmens žaidimus“, – svarstė atstovė. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.