Aukštaičiai įvardino, kokia jiems yra geriausia ir įdomiausia kalėdinė dovana

Ne paslaptis, jog gauti dovanas nori tiek vaikai, tiek ir suaugusieji. Daugeliui dovanų pirkimas yra didelė kančia, tačiau kiti, priešingai, mėgaujasi apsipirkimu ir bando atrasti kuo įdomesnę dovaną.

Dovanos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dovanos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Pariauka, jp.lt

Dec 25, 2022, 8:52 PM

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai pasidalino patirtimis, kokias keisčiausias ar įdomiausias dovanas yra gavę.

Panevėžietė Daiva:

Niekada nevertinu dovanų pagal jų kainą ar kokybę, nes man svarbiausia, jog yra parodomas dėmesys artimajam. Dar neteko išskirti keistesnės ar įdomesnės dovanos.

Džiaugiuosi tik tuo, kad mane sujaudina kiekviena iš širdies dovanota staigmena arba rankų darbo sukurtas darbelis.

Gediminas:

Puikiai pamenu, kai praėjusiais metais gavau labai vertingą laikrodį, kuris man buvo itin svarbus. Savo emocijų dažnai neparodau, kadangi anksčiau gaudavau tokių dovanų, kurios mane nuvildavo.

Dabar džiaugiuosi ir gaudamas tas pačias kojines. Aš labai vertinu pasibuvimą su šeima, artimaisiais ir niekada negalvoju apie materialinius dalykus. Juk pati geriausia dovana – gyvi artimieji ir jų šiluma.

Panevėžietė Danguolė:

Keistos dovanos dar nebuvau gavusi, bet prisimenu, kad esu gavusi labai vertingą ir naudingą masažo paslaugą, kuri man buvo reikalinga.

Esu emocinga ir greitai galiu išreikšti savo nuostabą pamačiusi, kokią dovaną gavau. Niekada nevertinu dovanų pagal jų kainą ir kokybę. Svarbiausia – meilė, dėmesys ir rūpestis.

Panevėžietė Jolanta:

Pačios geriausios ir linksmiausios dovanos būna iš vaikų. Pamenu, jog praėjusiais metais gavau labai šiltą, bet tuo pačiu ir keisčiausią dovaną iš savo vaikučių – guminėje pirštinėje buvo pridėta daug daug palinkėjimų mamai.

Na, kadangi esu moteris nelabai emocinga, tai niekada neparodau tikros emocijos, kurią jaučiu. Tačiau, kai dovana tikrai labai sujaudina – negaliu suvaldyti savo emocijų. Aš taip myliu vaikus ir gimines. Vertinu, kad jie atsimena mane ir šiltai parodo dėmesį.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.