„Kelių patruliai: viskas užfiksuota“ laimėtojai: paaiškėjo, kam atiteko du vaizdo registratoriai „Mio MiVue J30“

Konkursas „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“ sulaukė didžiulio susidomėjimo. Vairuotojai siuntė vaizdo įrašus, kuriuose užfiksavo Kelių eismo taisyklių pažeidėjus, taip pat automobilių vairuotojus, dviratininkus ir netgi paspirtukininkus, kurie savo neatsargiu ir netgi įžūliu vairavimu sukėlė pavojų kelyje ne tik sau, bet ir kitiems.

 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 6:31 PM

Iš viso skaitytojai pasidalino net 32 vaizdo įrašais, kuriuose buvo įamžinti nepavyzdingi kelių eismo dalyviai. Konkursinių tekstų ir video peržiūrų skaičius siekė beveik 216 000!

Skaitytojai aktyviai prisidėjo prie saugesnio vairavimo keliuose skatinimo. Jų pasidalinti vaizdo įrašai galbūt įkvėps kitus vairuotojus pasimokyti iš svetimų klaidų bei jų nekartoti!

Konkurso prizai – 2 nauji diskretiški vaizdo registratoriai „Mio MiVue J30“ – atiteko dviem skaitytojams, kurių užfiksuotos ir aprašytos situacijos sulaukė didžiausio susidomėjimo ir peržiūrų.

Nugalėtojų prizai atiteko Austėjai už vaizdo įrašą „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“: panevėžiečiai vos per plauką išvengė nelaimės“ bei Justinui už pasidalintą įrašą „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“: „Toyota“ visureigis žiede pamiršo ne vieną kelių eismo taisyklę“.

Sveikiname! Su nugalėtojais susisieks konkurso organizatoriai dėl prizų atsiėmimo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.