Konkursas „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“: dalinkitės vaizdais ir laimėkite vaizdo registratorius!

Didžiulio susidomėjimo sulaukęs konkursas „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“ sugrįžta su dar daugiau prizų! Kviečiame prisidėti prie saugesnio vairavimo keliuose skatinimo!

Dalinkitės vaizdais ir laimėkite vaizdo registratorius!<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Dalinkitės vaizdais ir laimėkite vaizdo registratorius!<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Dalinkitės vaizdais ir laimėkite vaizdo registratorius!
Dalinkitės vaizdais ir laimėkite vaizdo registratorius!
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2024, 7:53 PM

„Lrytas.lt“ portalas kviečia dalintis savo turimais įrašais, kuriuose pavyko užfiksuoti Kelių eismo taisykles pažeidusius vairuotojus. Būtinai aprašykite situaciją, nepamirškite nurodyti, kur ir kada buvo užfiksuotas pažeidimas.

Jei eismo įvykio užfiksuoti negalėjote, taip pat lauksime jūsų aprašytų asmeninių istorijų – išgyventų ar pamatytų laimingų, skausmingų, liūdnų, pamokančių patirčių keliuose!

Net trijų didžiausio skaitytojų dėmesio sulaukusių istorijų autorių laukia puikūs konkurso prizai – net 3 nauji diskretiški vaizdo registratoriai „Mio MiVue J30“.

Užfiksuotus kelių eismo dalyvių pažeidimus ir istorijas siųskite „Lrytas.lt“ redakcijai el. paštu Bendraukime@lrytas.lt tema – „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“.

Raginame nepamiršti ne tik savo, bet ir kitų saugumo! Dalinantis asmeninėmis patirtimis galime pasimokyti ne tik iš savų, bet ir iš svetimų klaidų bei jų nekartoti!

Vaizdo registratoriai „Mio MiVue J30“ pasižymi savais išskirtinumais. Minimalistinis dizainas bei forma neblaško vairuotojo, kadangi pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Aukšta įrenginio raiška (2.5K 1440P) užtikrina puikią vaizdo kokybę. Paprastumą vaizdo įrašų parsisiuntime bei prietaiso atnaujinime (kai jis neapsunkinamas laidų prijungimu) suteikia integruota WiFi funkcija. O jūsų saugumui registratorius automatiškai įsijungia užvedus variklį bei užfiksuoja viską, kas benutiktų kelyje.

Vietoje tradicines baterijos šis vaizdo registratorius turi integruotą superkondensatorių, kuris užtikriną stabilų įrenginio veikimą esant ekstremalioms temperatūroms ir garantuoja ilgesnį tarnavimo laiką. Daugiau informacijos apie prizus galite rasti čia: https://www.mio.com/en_eu/mivue-j30-eu

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.