Išsiskyrusi ir namą bankui atidavusi moteris pasistatė sau būstą

Amerikietė Macy Miller po skyrybų neteko ir nuosavų 230 kv. m ploto namų, kuriuos bankas pardavė iš varžytinių, ji persikėlė į 17,5 kv. m ploto būstą, kuriuos pasistatė savo rankomis. Namas, kurį ji sukūrė, yra įspūdingas klestinčio mažyčių būstų mados Amerikoje pavyzdys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2014, 12:50 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:02 AM

M.Miller namui Aidaho valstijoje išleido apie 29 tūkst. litų. Jo pagrindu tapo vilkiko puspriekabė. Taigi, dabar moteriai nebereikia paskolų, nes namas visiškai priklauso jai ir Macy čia puikiai jaučiasi su savo partneriu ir šunimi. Ji moka tik nuomos mokestį už žemę, ant kurios šis namas stovi.

Name yra viskas ko reikia komfortiškai gyventi – tualetas, beje, kompostinis už 5 tūkst. litų, tapęs brangiausiu pirkiniu, dušas, skalbyklė su džiovykle, virtuvė su normaliu šaldytuvu, karališko dydžio lova, krėslai, stalas ir televizorius. Ir beje, efektinga terasa, šiam namui suteikianti žavesio.

M.Miller lankė dizaino kursus, skaitė knygas ir žiūrėjo „pasidaryk pats“ video mokydamasi, kaip pačiai pasistatyti namą nuo nulio.

Ekspertai tikrino Macy darbą ir suteikė leidimą jį eksploatuoti – jis atitinka visus namui keliamus standartus.

Parengė Saulius Jarmalis 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.