Viešbutis - milžiniškose vazose. Kas dar geriau sugalvos?

Atsidūrę nedidelėje Pietų Korėjos saloje, kurioje gyvena vos 4 tūkstančiai žmonių, galėtumėte pasijusti lyg Guliveris milžinų karalystėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:49 AM

Čia stovi kelios didelės korėjietiškos keramikinės vazos. Tačiau jas pastatė ne paslaptingi milžinai. Tai vazos, kurių viduje veikia viešbutis.

Šį keramikos dirbinių viešbutį sudaro šeši paplūdimio namai, pastatyti tarytum tradicininės korėjietiškos keramikos vazos, išmargintos medžiais ir gėlėmis, bei du žaislinius primenantys rudi namukai, kurių terasas taip pat puošia didelės vazos. Nuotraukose visa tai atrodo it žaislinis miestas. Sunku patikėti, kad visa tai – tikra ir dar pritaikyta nakvynei.

Tiesa, viešbučio interjeras atrodo gana kukliai. Nepriklausomai nuo apartamentų dydžio (kai kurie yra per du aukštus), baldų čia stovi tik keletas.

Kiekvienoje vazoje yra ne tik miegamasis ir vonios kambarys su gėlėmis išmarginta santechnikos įranga, bet ir nedidelė virtuvėlė.

Kambarių apdaila visur vienoda – sienos iškaltos medžiu, palubėje kabo tradiciniai azijietiški šviestuvai. Kadangi kambariai yra vazose, jų forma – apvali. Vazų netrūksta ir interjere.

Tokio pat stiliaus yra ir viešbučio konferencijų salės interjeras.

Nakvynė čia kainuoja apie 77 JAV dolerius (maždaug 191 Lt). Tiesa, užsisakyti kambarį nesuprantantiems korėjietiškai bus nelengva. Viešbučio interneto svetainėje visa informacija pateikiama korėjiečių kalba ir rašmenimis.

Dar daugiau keistų statinių - mūsų "Facebook" paskyroje!

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.