Namas, dėl kurio susipjovė rusų milijardierius ir jo žmona

Buvęs Rusijos kalio karalius, 47-erių multimilijardierius Dmitrijus Rybolovlevas per skyrybų procesą buvo pasirengęs niokoti savo turtą, kad tik jis neatitektų jo žmonai 46-erių Jelenai. Poros nesutarimų epicentre atsidūrė prabangus apie 10 tūkstančių kvadratinių metrų namas Palm Biče (Florida).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:23 PM

2008 metais už šį statinį ankstesniam jo savininkui, JAV nekilnojamojo turto magnatui Donaldui Trumpui, jis paklojo 95 milijonus dolerių.

Oficiali D.Rybolovlevo nurodyta priežastis: į prabangų būstą įsimetė pelėsis. Bet jo buvusi žmona, 46-erių Jelena, pretenduojanti į pusę turto (taip pat ir į prabangų būstą), tvirtina, kad buvęs sutuoktinis nenori dalytis ir tokiu būdu jai keršija.

D.Rybolovlevo turtas vertinamas 9 mlrd. dolerių. Jam turtus sukrovė kalio gavyba. Milijardierius yra futbolo klubo „AS Monaco" prezidentas.

D.Rybolovlevui priklauso dvi Graikijos salos, futbolo klubo „Monaco“ kontrolinis paketas, kurio įsigijimas padėjo buvusiam sutuoktiniui patekti į siaurą milijardierių, elitinių sporto klubo savininkų ratą.

Siūlome pažiūrėti namą, kurio nepasidalija D.Rybolovlevas ir jo žmoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?