Už savo šventovę Holivudo karalienė tikisi 50 milijonų litų

Holivudo aktorė Jane Fonda pasiryžo parduoti savo rančą Naujoje Meksikoje, kurią meiliai vadino savo šventove ir vieta, kurioje patyrė didį džiaugsmą ir atrado savo ramybę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:07 AM

Vos 25 kilometrai nuo Santa Fė miesto įsikūrusi ranča stebina dydžiu – J.Fondai priklauso 970 hektarų ploto žemė ir nedidelė dalis Pekoso upės. Kadaise ši milžiniška ranča priklausė naftos magnatui Elijah Fogelsonui ir jo žmonai, per Antrąjį pasaulinį karą išgarsėjusiai aktorei Greer Garson.

Aktorė valdas įsigijo dar 2000-aisiais. Privatus rojaus kampelis tapo tikra atgaiva anuomet nesėkmingos santuokos gniuždomai Jane. Laisvą laiką leisdama rančoje J.Fonda atrado ramybę po skyrybų su savo trečiuoju vyru, žiniasklaidos grupės CNN įkūrėju Tedu Turneriu.

„Ši ranča man buvo lyg šventovė. Tai buvo vieta, kuri man teikė didelį džiaugsmą, leido atsigauti man ir mano šeimai. Nuo 2000-ųjų mano gyvenime įvyko daugybė pokyčių ir aš tiesiog nebegaliu lankytis rančoje taip dažnai, kaip norėčiau. Jaučiu, kad atėjo metas šias nuostabias valdas perleisti į mylinčias kito žmogaus rankas“, – teigė J.Fonda.

Šiuo metu rančos kaina siekia net 19,5 mln. JAV dolerių (beveik 50 mln. litų). Tačiau už šią solidžią sumą naujasis pirkėjas galės džiaugtis net 930 kvadratinių metrų pagrindiniu namu su šešiais miegamaisiais, penkiais vonios kambariais, nuosava sporto sale ir milžinišku baseinu lauke.

Be to, naujasis šeimininkas niekuomet neturės sukti galvos dėl netikėtai atvykusių svečių. Juos jis galės apgyvendinti 185 kvadratinių metrų svečių namelyje su penkiais miegamaisiais, trimis vonios kambariais ir didžiule terasa.

O jei pritrūktų privatumo, kiek atokiau stovi 325 kvadratinių metrų dviejų miegamųjų kambarių rąstinis namas, kuriame J.Fonda gyveno, kol vyko pagrindinio namo statybos.

Už papildomą kainą parduodami baldai ir daugybė namus puošiančių meno kūrinių.

Aktorė taip pat tikisi, kad būsimasis šeimininkas noriai rūpinsis jos darželiu, kuriame auga įvairiausi prieskoniai ir ekologiškos daržovės.

Parengė  Kristina Solomnikova 

Daugiau gražių namų ir interjerų - mūsų "Facebook" paskyroje! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.