Kauno Aleksoto apžvalgos aikštelė - dviejų lygių ir su kavine

Įsivaizduokite Kauno Aleksoto apžvalgos aikštelę su dviejų lygių prailginta viršutine dalimi, apatiniame lygyje įrengiant patalpas, kuriose galėtų įsikurti kavinė, o viršuje - poilsio zonos su grindinyje įrengtu apšvietimu, panoraminiais žiūronais. 5,5 mln. litų ir toks planas gali būti įgyvendintas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2014, 12:45 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 1:44 PM

Kauno miesto savivaldybė pradeda rengti Aleksoto apžvalgos aikštelės detalųjį planą. Studiją atlikę specialistai mano, jog geriausias sprendimas – dviejų lygių apžvalgos vieta.

Planuojama, kad populiariausia Kauno apžvalgos aikštelė bus atnaujinta pasinaudojant ES struktūrinių fondų lėšomis.

„Idėja sutvarkyti Aleksoto apžvalgos aikštelę ir ją padaryti traukos centru kilo jau seniai. Galimybės šiam objektui pritraukti ES lėšas yra labai didelės, juo labiau, kad Aleksotas yra įtrauktas į integruotos teritorijos vystymo programą. Aikštelėje stovėsiantis paviljonas gali būti įvairių formų - tai bus sprendžiama šiek tiek vėliau. Dabar svarbiausia parengti žemės sklypo detalųjį planą, vėliau pereiti prie techninio projekto“, - teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Kauno mieste yra daugiau negu 10 natūraliame kraštovaizdyje įsikūrusių apžvalgos taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.