Garažo dydžio namas - už nesuvokiamą kainą

Jei nusipirksite namuką Londono Barnsbury rajone, pasiruoškite tam, kad, norėdami patekti į miegamąjį, turėsite žingsniuoti virtuvės stalviršiais. Šis namas jau pakrikštytas mažiausiu namu pasaulyje.

Skelbime siūloma įsigyti vieno miegamojo plokščiastogį namą, iš tiesų tai – vieno kambario narvelis.<br>zoopla.co.uk nuotr.
Skelbime siūloma įsigyti vieno miegamojo plokščiastogį namą, iš tiesų tai – vieno kambario narvelis.<br>zoopla.co.uk nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 1:17 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:02 PM

Sutikite, 275 tūkst. svarų sterlingų (apie 1 mln. 184 tūkst. Lt) už namą – nėra nesuvokiama suma. Tačiau nuomonė gali pasikeisti, kai sužinai, kad tokios kainos prašoma už garažo ploto namuką Londono šiaurėje.

Skelbime siūloma įsigyti vieno miegamojo plokščiastogį namą. Iš tiesų tai – vieno kambario narvelis. Juk tai – vos 17 kv. metrų gyvenamo ploto, įskaitant ir prie sienos, netoli nuo lubų pritvirtintą lovą. Todėl triukšmingo vakarėlio gausiam bičiulių būriui čia nesurengsite.

Šiame miniatiūriniame name telpa vos už padėklą didesnis stalas, dvi taburetės, pora pagalvių ant grindų bei kompaktiška virtuvė su kaitviete ir kriaukle kampe.

Lipdamas laiptais į „miegamąjį“, kuris viso labo tėra 2,29 metro iš 1,73 metro ploto lentyna, turi pirmiausia užsiropšti ant virtuvės darbastalio.

Vonia šiuose namuose – drabužių spintos dydžio. Dušas ir tualetas taip arti vienas kito, kad galėtum šiais patogumais naudotis vienu metu.

Daugiau apie  nekilnojamąjį turtą - mūsų "Facebook"!   Parengta pagal guardian.co.uk 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.