Architektai jau gali teikti projektus konkursui „Žvilgsnis į save“

Jau prasidėjo registracija į legendinį, kas antrus metus vykstantį, Lietuvos architektūrą apžvelgiantį ir įvertinantį konkursą-parodą „Žvilgsnis į save“.

Jau prasidėjo registracija į legendinį, kas antrus metus vykstantį, Lietuvos architektūrą apžvelgiantį ir įvertinantį konkursą-parodą „Žvilgsnis į save“.<br>Lietuvos architektų sąjungos nuotr.
Jau prasidėjo registracija į legendinį, kas antrus metus vykstantį, Lietuvos architektūrą apžvelgiantį ir įvertinantį konkursą-parodą „Žvilgsnis į save“.<br>Lietuvos architektų sąjungos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2020, 6:33 PM

„Žvilgsnis į save“ – tai nuo 2003 m. Lietuvos architektų sąjungos organizuojamas renginys, skirtas Lietuvos architektams ir visuomenei, propaguojantis architektų bendruomeniškumą, profesinį atvirumą bei kokybišką architektūrą kaip vertybę ir svarbią kultūros dalį.

„Žvilgsnis į save“ – virtuali paroda, kurioje eksponuojami architektūriniai, urbanistiniai objektai: mišrios paskirties pastatai ir kompleksai, visuomeniniai pastatai ir kompleksai, administraciniai pastatai ir kompleksai, komerciniai pastatai ir kompleksai, daugiabučiai, individualūs namai, urbanistinės koncepcijos, viešosios erdvės, mažoji architektūra.

Pavyzdžiui, 2016 m. daugiau kaip 70 autorinių kolektyvų pristatė 150 naujų projektų.

„Žvilgsnis į save“ – tai ir analogų neturintis konkursas, kuriame naujausius Lietuvos architektų darbus vertina tarptautinė komisija, aplankanti pasirinktus objektus visoje Lietuvoje.

„Žvilgsnis į save“ – tai ir reali paroda, po konkurso apvažiuojanti Lietuvą ir užsienį.

Architektai kviečiami registruotis ir kelti darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.