Aksominiai jaunos vilnietės apartamentai alsuoja prabanga

Didelė drabužinė, daug spintų – kad būtų daug vietos susidėjimui. Labai moteriškas pageidavimas. Dar interjero dizainerių Eglės Balčiūnaitės ir Jurgitos Dragūnaitės užsakovė paprašė jos naujuose namuose suprojektuoti minkštą, būtinai lenktos formos baldą. Prieš tai gyvenusi moderniai įrengtame bute, nė trisdešimties neturinti moteris kitas įkurtuves norėjo švęsti jaukesniuose namuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Inga Junčienė

Mar 3, 2014, 5:16 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:24 PM

„Lenktos formos ir padiktavo visą 125 kvadratinių metrų namų ritmą. Pradėjome svarstyti, kur dar interjere galime panaudoti panašias formas.

Kadangi užsakovė buvo itin miela ir mumis pasitikėjo, dirbti buvo gera ir lengva. Visos trys tarėmės ir ieškojome sprendimų.

Taip atsirado lenktos sienos, lubose - dekoratyvūs apskritimai, apvalūs šviestuvai, apvaliais veidrodžiais papuošėme sienas, virtuvės salą irgi suprojektavome tokios formos “, - prisiminė pusmečio darbą Eglė.

Šeimininkė norėjo tamsių grindų ir tamsių baldų, todėl sienos – suprantama - buvo spalvinamos šviesiai. O ramūs, pasteliniai pustoniai - irgi suprantama – šaukėsi ryškesnių akcentų. Tad dizainerės tuoj sugalvojo, kad reikia sodrios tekstilės, kelių ryškesnių baldų bei akcentų.

„Naudojome daug audinių, mat jie  namams suteikia minkštumo bei jaukumo.

Net vietoj įprastų spintos, drabužinės durų čia - audiniai. O šeimininkės vonios kambarį nuo jos miegamojo atskyrėme stiklo siena, kurią norint galima paslėpti užraukiant aksomine užuolaida“, - pasakojo Eglė.

Kaip ji pavadintų šio buto stilių, o gal jis neturi jokio stiliaus? „Kaip dažnai būna – tai kelių stilių mišinukas, - nusišypsojo dizainerė ir pabrėžė, kad jam sukurti buvo naudojamos išskirtinai kokybiškos medžiagos.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė'13“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt.  Devintus metus portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius ir įdomiausius 2013 metų interjerus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.