Šeima prekiaus iš traukinių bėgių ir valčių pagamintais baldais

Kadaise naudota traukinių bėgiams, prieplaukų perdangoms, namų statybai, valčių ir laivelių gamybai, šiandien ši itin patvari mediena iš Balio naujam gyvavimui atgyja balduose ir interjero detalėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 5:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:27 AM

Baldais iš perdirbto tikmedžio, mango medžio ir kito kietmedžio masyvo, išsaugojusiais ilgametės orų kaitos užgrūdintą faktūrą bei grubius natūralius paviršius prekiauti sumaniusi  šeima saloną atidarys Vilniuje. 

Kiek daugiau nei 100 kvadratinių metrų salone bus galima įsigyti rankų darbo vario bei lavos akmens šviestuvus, praustuvus, vonias, veidrodžių rėmus, pintus rankų darbo šviestuvų gaubtus, rotango pintines, krepšius ir kitus aksesuarus, įvairiausių spalvų terakotos vazas, staliukus ir toršerus, natūraliai dažytos tekstiles, kaukių, įvairių kitų dekoracijų.  

Pigiausias daiktas ten - iš palmės medžio išdrožtas mažas šaukštelis  kainuoja 5 litus, o  brangiausiai, 5000 litų kainuoja antikvarinės tikmedžio durys su stakta ir raižiniais.

„Bali Wood“ salonas duris atverė viename sostinės loftų  kvartale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.